ברוכים הבאים לפורום לקידום צלילה חופשית בישראל 

לידיעתך, כאורח הנך מוגבל/ת לצפייה בלבד בפורומים השונים.
בכדי לצפות ולהשתתף בדיונים בפורומים עליך להרשם בפורום, תהליך ההרשמה אורך דקות ספורות בלבד והינו ללא תשלום.

שם משתמש:    סיסמה:      חבר אותי אוטומטית בכל ביקור         שכחתי את סיסמתי  לחץ כאן להרשמה

פרסם נושא חדש   הגב לנושא

אינדקס הפורומים של APNEA -> צלילה חופשית ותזונה


איך אתה אוהב את הפיצה שלך
פשוט גבינה ורוטב
18%
 18%  [ 2 ]
עם כל התוספות שיש
18%
 18%  [ 2 ]
גורמה -עשויה בקפידה ועולה כמו ארוחה
9%
 9%  [ 1 ]
עבודת יד- ביתית ועסיסית
54%
 54%  [ 6 ]
לא סובל פיצה-עדיף שווארמה
0%
 0%  [ 0 ]
סך-הכל הצבעות : 11

מחבר הודעה

שף השנהב
חבר בקהילה


מנותק

הצטרף: 25 יונ' 2008
הודעות: 29

חבר בקהילה

הודעהפורסם: רביעי, 10 דצמ', 2008 16:46    נושא ההודעה: מתכון פיצה קלאמארי הגב עם ציטוט

והפעם, מאכל מדהים שאפשר לאכול כמעט כל יום זול ופשוט.
פיצה קלאמארי היא אחד המאכלים שמאד כיף להכין, להגיש ולאכול.
המתכון מתחלק לשניים, הבצק והציפוי. את הבצק יש להכין מראש וניתן להקפיא למשך כחודש.

הבצק:
1 ק"ג קמח.
3 כפות סוכר לבן.
2 כפות שמרים יבשים.
1 כפית מלח דק.
500-600 מל' מים מהברז.

אופן ההכנה:
מניחים את הקמח,סוכר,שמרים בתוך קערת המיקסר או קערה רגילה.
מערבבים את כל המרכיבים ולאחר מכן מוסיפים את המלח.
מוסיפים את כל המים בבת אחת, ולשים במשך 7-8 דק' ביד או 11 דק' במיקסר, עד לקבלת בצק חלק (ללא גושים בפנים) גמיש ואלסטי.
חשוב לבדור שלא נשארו חתיכות בצק על דפנות הקערה, אם כן סימן שחסר מעט מים, להוסיף ולאסוף את כל הבצק פנימה.
מניחים לתפיחה ראשונה למשך חצי שעה או עד שהבצק מכפיל את ניפחו.
מחלקים את הבצק לארבע ומכדררים לכדורים, כל כדור הוא מגש פיצה.
עכשיו ניתן להקפיא את הכמות שלא תרצו להשתמש בה.
את הכדורים שרוצים לאפות מניחים לתפיחה שניה למשך כרבע שעה או עד שהכדור מכפיל את ניפחו.
מניחים את הכדור על משטח מקומח, ורדדים בעזרת מערוך מהמרכז החוצה, הופכים ומסובבים ב90 מע' וממשיכים לרדד עד לקבלת פיצה עגולה בגודל הרצוי.
אם רוצים אפשר לחלק לעשרה כדורים ולהכין פיצות אישיות.

מחממים תנור לטמפ' של 200-220 מע'.

הציפוי:
מרכיבים
עגבניות תמר טריות או מקופסא, אבל חובה תמר.
קלאמרי גוף וראש נקיים.
טבעות בצל סגול.
עלי בזיליקום טריים.
2 שיני שום פרוסות.
שמן זית.
ענף רוזמרין.
טבעות פלפל חריף, אופציונאלי.
זיתי קלמטה שחורים.
כדורי מוצרלה במים.
אורגנו יבש.
מלח גס.
פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:
פורסים את העגבנית לאורך ומסדרים אותן על הבצק.
מסדרים פסיפס של טבעות בצל, קלאמארי,זיתים מגולענים, פלפל חריף ופרוסות שיני השום.
קורעים חתיכות מהגבינה ומפזרים מעל הכל, לטעמי חתיכות גדולות ולא פירורים הרבה יותר כיף.
מפזרים מלח,פלפל ואורגנו יבש מעל.
מכניסים את הפיצה לאפיה בתנור למשך 10-12 דק' מוציאים ומורחים מעט שמן זית ומחזירים לאפיה, עד שהפיצה מוכנה.
מפזרים את עלי הבזיליקום הקצוצים מעל ומגישים.
בתאבון.


_________________

שף השנהב - קולינאריה בכל מקום שתבחרו - לחצו לפרטים והזמנות

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית










פורסם: רביעי, 10 דצמ', 2008 16:46    נושא ההודעה: קישורים מומלצים



חזרה למעלה

ohadh
עוזר מדריך AIDA


מנותק

הצטרף: 04 אוג' 2007
הודעות: 748
מיקום: רמת גן
עוזר מדריך AIDA

הודעהפורסם: רביעי, 10 דצמ', 2008 18:46    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

הרגת אותי, בנאדם...


חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל בקר באתר המפרסם פרופיל פייסבוק MSN Messenger

שפונגל
תומך בקהילה


מנותק

הצטרף: 04 מרץ 2007
הודעות: 251

תומך בקהילה

הודעהפורסם: רביעי, 10 דצמ', 2008 20:26    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

ואיך עצירת הנשימה שלנו תהיה אחרי כזה דבר נראה לך? Smile


_________________
תבוא ברכה על ראש האדם אשר שעה שאין לו מה לאמר, נמנע מלהוכיח זאת במילים...

ג'ורג' אליוט.

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית

שנהב
תומך בקהילה


מנותק

הצטרף: 27 מאי 2008
הודעות: 266

תומך בקהילה

הודעהפורסם: רביעי, 10 דצמ', 2008 20:40    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

אופס.....
לא מומלץ לפני צלילה, אך מאד מומלץ אחרי.
פרטים במאמר הבא.


_________________
להיות מים

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל

Boaz
תומך בקהילה


מנותק

הצטרף: 04 אוק' 2007
הודעות: 295
מיקום: ישראל
תומך בקהילה

הודעהפורסם: חמישי, 11 דצמ', 2008 0:55    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

כבד....
אבל טוב Smile


_________________
שמח פה!

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל

Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית


מנותק

הצטרף: 17 מאי 2007
הודעות: 832
מיקום: תל-אביב
מדריך AIDA לצלילה חופשית

הודעהפורסם: חמישי, 11 דצמ', 2008 9:50    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

צ'מע עובד..., זה לא הולך ככה...

אתה חייב לשים תמונה של המנה.

Smile


_________________
...The Only Constant is Change...

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית פרופיל פייסבוק

הצג הודעות בנושא זה מלפני:   


התחבר
שם משתמש:    סיסמה:      חבר אותי אוטומטית בכל ביקור         שכחתי את סיסמתי  לחץ כאן להרשמה


קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה





APNEA
[email protected]
קורס צלילה חופשית
ציוד צלילה חופשית

  אימון צלילה חופשית  |  ציוד צלילה חופשית  |  צלילה באילת  |  Freediving Fins  |  Monofins  |  Carbon Fins  |  Freediving Course

  דיג בצלילה חופשית  |  סנפירים  |  חליפת צלילה  |  מחשב צלילה  |  משחקי צלילה

מבקרים בדף זה: | מפת האתר | אינדקס מילים

COPYRIGHT © 2006 - APNEA

השימוש באתר זה מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש באתר