|
מחבר |
הודעה |
אורי
חבר בקהילה
דירוג איכות להודעה זו 10.00 (מתוך 10) ע"י 1 מדרגים. | | |
|
פורסם: שבת, 12 מאי, 2012 12:44 נושא ההודעה: צלילה של שעתיים |
|
|
היום בשעה 12:00 הלכנו לצלול אני והשותפים שלי באיזור חיפה ים פלטה ראות 10מטר לפחות ,נכנס פעם ראשונה עם הרובה עץ שבניתי , יורד לכמה מארבים ומחוץ לסלע זברה ענקית משחרר יריה ויאללה לשחילר , עוברים נקודה מלאאאא לוקוסים ( 400-700 גרם) כמובן שלא יורה עליהם , ועובר הלאה ובמארב מזהה בין הסלעים עוד זברה גדולה משחרר חץ לכיוון וירית שיתוק ולשחילר. אחרי שעה בערך שאנחנו בעומק 6-7 מטר החלו זרמים חזקים מאוד וסחף מסתכל סביב ורואה שניסחפנו יותר מידי , השותפים נעלמו להם והתחילו לי סחרחורות שלא עזבו אותי ראיתי פתאום את הים פעמיים , הגעתי לבד לחוף ממש מול בסיס חיל הים החיילים ראו שאני בקושי עומד, מהר נגשו לעזור לי לקחו לי את הציוד ועזרו לי לעלות למעלה , ב"ה אני כרגע בסדר . זו הצלילה הראשונה שלי מאז שנפלתי על סלע מלפניי חודשיים .
מסכנה : אל תנסו להיות גיבורים כשלא מרגישים טוב בים, צאו החוצה תשתו מים ותנו לגוף להרגע, לא שווה לקחת סיכונים בים כי בס"הכ אנחנו אורחים בים .
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שבת, 12 מאי, 2012 12:44 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
דירוג איכות להודעה זו 10.00 (מתוך 10) ע"י 1 מדרגים. | | |
|
פורסם: שבת, 12 מאי, 2012 19:06 נושא ההודעה: Re: צלילה של שעתיים |
|
|
אורי כתב: | היום בשעה 12:00 הלכנו לצלול אני והשותפים שלי באיזור חיפה ים פלטה ראות 10מטר לפחות ,נכנס פעם ראשונה עם הרובה עץ שבניתי , יורד לכמה מארבים ומחוץ לסלע זברה ענקית משחרר יריה ויאללה לשחילר , עוברים נקודה מלאאאא לוקוסים ( 400-700 גרם) כמובן שלא יורה עליהם , ועובר הלאה ובמארב מזהה בין הסלעים עוד זברה גדולה משחרר חץ לכיוון וירית שיתוק ולשחילר. אחרי שעה בערך שאנחנו בעומק 6-7 מטר החלו זרמים חזקים מאוד וסחף מסתכל סביב ורואה שניסחפנו יותר מידי , השותפים נעלמו להם והתחילו לי סחרחורות שלא עזבו אותי ראיתי פתאום את הים פעמיים , הגעתי לבד לחוף ממש מול בסיס חיל הים החיילים ראו שאני בקושי עומד, מהר נגשו לעזור לי לקחו לי את הציוד ועזרו לי לעלות למעלה , ב"ה אני כרגע בסדר . זו הצלילה הראשונה שלי מאז שנפלתי על סלע מלפניי חודשיים .
מסכנה : אל תנסו להיות גיבורים כשלא מרגישים טוב בים, צאו החוצה תשתו מים ותנו לגוף להרגע, לא שווה לקחת סיכונים בים כי בס"הכ אנחנו אורחים בים . |
תמיד צריך להקשיב לגוף, זאת הדרך הכי טובה להמנע מסכנה.
ולהשגיח אחד על השני כמובן
חזרה למעלה
|
|
|
|
|