פורסם: שבת, 08 מאי, 2010 8:41 נושא ההודעה: שיאי העולם של מולצ'נובה נמחקים מהספרים
ארגון AIDA הבינלאומי הודיע השבוע כי החליט להעניש את ביל סטרומברג, נשיא הארגון לשעבר, על ניגוד עניינים בתחרות Ruler Of The Deep שהתקיימה בשארם בשנה שעברה.
לאחר שמספר שופטים בינ"ל הגישו תלונה על כך שבאופן שאכן נראה די תמוה, סטרומברג תיפקד כמארגן התחרות, כיו"ר השופטים וכמאמן בתשלום של משפחת מולצ'נוב(ה) בתחרות שאליה נרשמו שלושה משתתפים בלבד, הוחלט ב-AIDA לקבל את התלונה, ולנקוט באמצעים הבאים:
AIDA רוסיה - לא ייענשו
סטרומברג -
שישה חודשי השעייה כשופט
תשעה חודשי השעיה כמדריך שופטים
חצי שנה על תנאי בעיסוק בשני התחומים
לי זה נראה קטנוני ויותר קשור למאבקים על יוקר ב AIDA מאשר למשהו לא קשר באמת.
זה קורה כמעט בכול תחרות (רק שלא בכול תחרות יש שיא עולם).
לדעתי הנורמה צריכה להיות אחידה ללא קשר לאיכות התוצאה.
פורסם: שלישי, 11 מאי, 2010 8:26 נושא ההודעה:
יולי כתב:
לי זה נראה קטנוני ויותר קשור למאבקים על יוקר ב AIDA מאשר למשהו לא קשר באמת.
זה קורה כמעט בכול תחרות (רק שלא בכול תחרות יש שיא עולם).
לדעתי הנורמה צריכה להיות אחידה ללא קשר לאיכות התוצאה.
ישנה בעיה אתית עם כך שאדם אחד הוא מארגן התחרות, ראש צוות השיפוט ובנוסף המאמן בתשלום של המשתתפים הבודדים בתחרות - כל זאת בזמן שהוא נשיא הארגון שמפקח על רישום השיאים - בכל תחום ספורטיבי. אני לא חושב שיש כאן עניין של קטנוניות אלא ניסיון ליצור סטאנרטיזציה ולמנוע שחיתות וסילוף של תוצאות.
פורסם: שלישי, 11 מאי, 2010 13:36 נושא ההודעה:
Gidi כתב:
הטעות של AIDA החלה, כאשר הם מאשרים תחרות כך (כולל אישור סטאטוס WR - מה שמצריך יותר פרוצדורה ותמוה העניין שאושר).
זו גם צריכה להיות הנק' הראשונה לטיפול על מנת שדברים כאלו לא יקרו שוב, בכדי שאתלטים לא ישברו שיאים "לחינם".
אתה צודק, אבל יש לזכור שביל - היה נשיא הארגון באותו זמן - כך שהוא למעשה אישר לעצמו את האירוע - דבר שעורר לא מעט שאלות ותהיות מצד חברים אחרים ב-AIDA עוד לפני שהאירוע התקיים. התקרית הזו הובילה להצבעת אי אמון בארגון ומינוי נשיא וועד מנהל חדש - שרק עכשיו התפנה לטפל במקרה הזה.
אתה צודק, אבל יש לזכור שביל - היה נשיא הארגון באותו זמן - כך שהוא למעשה אישר לעצמו את האירוע - דבר שעורר לא מעט שאלות ותהיות מצד חברים אחרים ב-AIDA עוד לפני שהאירוע התקיים. התקרית הזו הובילה להצבעת אי אמון בארגון ומינוי נשיא וועד מנהל חדש - שרק עכשיו התפנה לטפל במקרה הזה.
אההה נו, חשבתי שזה כבר אחרי...
עם הנשיא החדש...
אז הכל מובן.
_________________ ...The Only Constant is Change...
הייתה תכתובת מאוד לא נעימה בשבועות האחרונים.
כואב לי עליה, אבל היא פשוט עשתה טעות.
אחרי הכל - תגידי לביל: "לאמן -סבבה, אבל לשפוט-לא".
בדיוק כמו שהיא שילמה את "ההוצאות" של ביל - הייתה משלמת לגראנט ולא הייתה לה שום בעיה. גראנט הכי קשוח!!
בשיאים לאומיים הכל חייב להיות נקי!!! בשיאי עולם - סטרילי!!!!
אם היו משאירים את השיא כמו שהוא - זה היה הופך לתקדים ופותח דלת להרבה שיאים לא נקיאים. ובאיידה (לצערי) כבר יש היסטוריה של שיאים "מסריחים".
עכשיו אני מבינה את היתר זהירות של דן באשר לשיאים הלאומיים! ישר כח!
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה