פורסם: שלישי, 13 נוב', 2007 9:16 נושא ההודעה: שיא עולם חדש - עצירת נשימה דינאמית - גברים
ביום ראשון, ה-11 לנובמבר 2007, קבע אנדראס לארסן שיא עולם חדש בסגנון החדש - עצירת נשימה דינאמית ללא סנפירים וללא שימוש בידיים (DNFNA), בצוללו למרחק של 120 מטרים.
לארסן היה הראשון להרים את הכפפה ולשבור את שיאו של וויליאם ווינראם, שהיה הראשון לקבוע שיא בסגנון החדש והמוזר, בצלילה לאורך של 114 מטרים.
אנדראס הינו צולל חופשי שוודי המתגורר באי אולנד (Åland), הוא הגיע למקום השביעי במקצה הסופי בסגנון עצירת נשימה דינאמית ללא סנפירים במהלך אליפות העולם הסגורה שהתקיימה במאריבור השנה.
פורסם: שלישי, 13 נוב', 2007 13:35 נושא ההודעה: האיש שבקיר
שאני צולל לפעמים בבריכה של 30 מטרים לערך אני מחכה למפגש עם הקיר כמו שילד בקנדה מחכה לסנטה קלאוס .
ואילו הבחור עשה את זה4 פעמים ועוד המשיך חצי בריכה, פשוט מדהים.
רק מסקרן למה לא עורכים את זה בבריכה אולימפית של 50 מ נראה לי שזה יותר סביר
שאני צולל לפעמים בבריכה של 30 מטרים לערך אני מחכה למפגש עם הקיר כמו שילד בקנדה מחכה לסנטה קלאוס .
ואילו הבחור עשה את זה4 פעמים ועוד המשיך חצי בריכה, פשוט מדהים.
רק מסקרן למה לא עורכים את זה בבריכה אולימפית של 50 מ נראה לי שזה יותר סביר
לא בכל מקום זמינה בריכה שכזו לצוללים חופשיים,
תנאי התחרות המינימאליים קובעים כי אורך הבריכה חייב להיות לפחות 25 מטרים.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה