פורסם: שלישי, 05 מאי, 2009 22:39 נושא ההודעה: תוצאות תחרות גביע הצלילה החופשית הפולני
בשבת ה18 לאפריל נערכה תחרות צלילה חופשית, סטאטית ודינמית בקרקוב, פולין. 28 מתחרים מ4 ארצות התחרו במיקצים סטאטים ודינמים.
הזוכה בקטגורית הגברים היה פיוטר באוזה (Piotr Bauza) עם 7דקות ו2שניות בעצירת נשימה סטאטית(הגבוה בתחרות) ו124 מטרים דינמי. בקטגורית הנשים זכתה אגתה בוגוסז (Agata Bogusz) שלקחה את המקום הראשון עם 5דקות ו10 שניות עצירת נשימה סטאטית ו117 מטרים דינמית. סרגיו אלברז (Sergio Alvarez) השיג את התוצאה הטובה ביותר במקצה הדינמי עם מרחק של 149 מטרים. אצל הנשים היתה זו אולגה אלברז עם 124 מטרים. למשפחת אלברז כנראה יש סוד משפחתי.
מ28 המקצים הסטאטים היו חמישה פסילות ומתוך 28 המקצים הדינמים היו שבע. כל הפסילות נעשו על ידי הגברים, לתוצאות התחרות המלאות.
בנוסף לשמחת הניצחון היו גם כמה מיקרי אבדן הכרה חריפים תוך כדי התחרות ומשם נבעו הרבה ביקורות בונות. מסתבר שלצוללני הבטיחות לקח זמן מה להוציא את המתחרים מהמים.
אכן תמונות קשות. אני לא הבנתי את נושא מחיאות הכפיים, זה היה על ההצלה??
או אולי ככה עדיף להתעורר מעלפון?
נראה לי שהבנתי את עניין מחיאות הכפיים - הקהל נכנס לבלאק אאוט במקביל לצולל, וברגע שהוא חזר לעצמו - גם הקהל. אם חותכים בעריכה את הקטע של העילפון - מקבלים צלילה למופת, כולל עידוד מלא
ולעניין לא פחות מטריד - פתאום כולם התחילו לצלם ב- HD, ומה איתנו, אני שואל? נישאר מאחור?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה