|
מחבר |
הודעה |
שפונגל
תומך בקהילה
|
פורסם: רביעי, 20 מאי, 2009 18:25 נושא ההודעה: שיא אמריקאי חדש בסיגנון דינמי ללא סנפירים |
|
|
תמיד נחמד לשמוע על שיאים לאומיים חדשים בכותרות הצלילה החופשית. זה במיוחד כיף לשמוע על אנשים ושיאים אלו, השונים מהשמות הסטנדרטיים אליהם אנו רגילים כמו סטפנק וניטש ושיאיהם בעלי שלושת הספרות.
כך שביום שבת 20 לאפריל 2009, אנתוני באבוויקז (Anthony Babowicz) בן ה41, קבע שיא אמריקאי חדש בצלילה חופשית דינמית, ללא סנפירים של 125 מטרים. שהם 8 מטרים יותר מהשיא הקודם שנקבע בשנת 2007 על ידי דרון ורבק (Deron Verbeck).
אנתוני, שככל הנראה היה בתנופה הוסיף ביום שלמחרת עוד 14 מטרים לשיאו וקבע אותו מחדש בצלילה של 139 מטרים ב2 דקות ו35 שניות. שיא לאומי או לא, צלילה חופשית ל139 מטרים בסגנון דינמי ללא סנפירים - היא צלילה מעולה!
אנתוני בתגובה לביצועיו, "היתה זו שחיה מעולה. ב85 מטרים החלו אצלי הכוצויות חזקות וחששתי שיהיה לי קשה להשלים את הצלילה בגלל זה, אך למרות זאת סיימתי את הצלילה וביצעתי את הפרוטוקול ללא בעיות. אני רק שמח שהצלחתי לשבור את השיא האישי של עצמי, זהו צעד גדול ממנו אוכל להמשיך לבנות את עצמי. כבר כיוונתי את עיני על מטרה יותר גדולה בעתיד הקרוב. אני שמח שביכולתי ליצג את המדינה שלי ואת הספורט הזה."
אנתוני קבע את שיאו במהלך אירוע מיוחד לקביעת שיאים בבריכת 25 מטרים של Pompano Beach Aquatic Center שבפלורידה. את האירוע אירגנו הFreediving Instructors International.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: רביעי, 20 מאי, 2009 18:25 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|