למרות היותו דג ארסי ולא כל כך נעים למגע, העקרבנון יכול לשמש כמנה אקזוטית ונפלאה במטבח. לפניכם מתכון פשוט מאד וקל עוד יותר להכנה לדג עקרבנון בקוקוס.
בשביל המתכון נצטרך:
- עקרבנון גדול, ממולח במלח גס
- עלה בננה (להשיג במטעים או החנויות המזרח הרחוק)
- עלה לימון
- חלב קוקוס (משומר)
- כלי אפייה עמוק
ההכנה:
הניחו את עלה הבננה בכלי האפייה. הניחו את הדג השלם במרכז העלה. כסו את הדג בעלה לימון וחלב קוקוס וכסו עם עלה הבננה. הכניסו לתנור שחומם מראש לטמפרטורה גבוהה (220 מעלות) ל-15 דקות. עלה הבננה יתן לדג טעם ייחודי מכיוון שהוא משחרר נוזלים במהלך האפיה.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה