פורסם: חמישי, 26 יונ', 2008 7:42 נושא ההודעה: מתכון - דג לברק ברוטב לבן
המתכון הבא הינו לנזיד לברק נהדר ופשוט להכנה.
בשביל המתכון נצטרך:
- דג לברק.
- 4-5 שיני שום
- 2-3 תפוחי אדמה גדולים עבור כל קילוגרם של דג
- ציר דגים (מרוכז)
- קמח לבן
- שמן זית
- לימון
ההכנה:
נקו את שיני השום וחיתכו לפרוסות דקות. קלפו את תפוחי האדמה וחיתכו לקוביות בינוניות. נקו את הדג ביסודיות וחיתכו לרצועות. חממו שמן זית בסיר עבה והוסיפו את השום. המשיכו לטגן את השום עד שיזהיב. הוסיפו את קוביות תפוחי האדמה וכסו אותם במים. הביאו את המים לרתיחה.
כסו את רצועת הדג בקמח לבן והניחו אותן בתוך הסיר, הוסיפו את ציר הדגים המרוכז וכסו את הסיר. המשיכו לבשל על אש קטנה עד שהדג מוכן. כאשר הדג נהיה לבן, כבו את האש והוסיפו לסיר מיץ מלימון שלם אחד.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה