פורסם: חמישי, 26 יונ', 2008 9:34 נושא ההודעה: מתכון - פסטה ברוטב שמנת עם קלאמרי
המתכון הבא הינו מתכון לדיונון, קלאמרי, או ליתר דיוק לפסטה עם קלאמרי.
בשביל המתכון נצטרך:
- חבר במשפחת הדיונונים, הגודל תלוי בטעם האישי. מנה של 250-300 גרם לאדם בדרך כלל יותר ממספקת.
- 6 כפות שמן זית מעולה
- 2 שיני שום גדולות, כתושות
- אריזה אחת של עגבניות מרוסקות, או המקבילה בעגבניות טריות
- 1/2 כוס יין לבן
- 1/2 כוס שמנת לבישול
- פטרוזיליה טרייה קצוצה
- סוג וכמות פסטה על פי רצונכם
ההכנה:
במידה והדיונון שלכם טרי מאד, כמו בתמונה:
דאגו לבשלו היטב לפני שאתם מתחילים עם המתכון. בשר הדיונון חייב להיות רך:
חממו את שמן הזית במחבת עמוקה והוסיפו את תערובת בשר הדיונון למשך 2 דקות. הוציאו את הבשר מהמחבת בעזרת כפית מחוררת והניחו אותו בקערה. בשלו את השום עד שהוא משחים. הוסיפו את היין ובשלו כ-3 דקות. הוסיפו את העגבניות המרוסקות, ערבבו היטב ובשלו במשך 10-15 דקות עד שהרוטב מתחיל להיות סמיך. הוסיפו את השמנת ובשלו במשך 5 דקות נוספות.
הוסיפו את בשר הדיונון והפטרוזיליה ובשלו עד שבשר הדיונון מתחמם היטב. הגישו על פסטה מבושלת.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה