ערבבו את רוטב הסויה, 2 כפות מיץ לימון וחצי מהשום בקערה. חיתכו את הדג לפילטים או בצעו מספר חתכים עמוקים בבשר הדג משני צדדיו. מירחו את התערובת בקערה היטב על צידו החיצוני והפנימי של הדג. הכניסו למקרר למשך כ-30 דקות.
חממו שמן זית במחבת וטגנו את הבצל ושארית השום עד שהבצל מתחיל להתרכך. הוסיפו 3 כפות מיץ לימון והמשיכו לטגן במשך כדקה. הורידו מהאש והעבירו את תוכן המחבת לקערה. הוסיפו את קליפת הלימון ואת בשר המנגו וערבבו היטב.
טגנו את הדג/פילה משני צדדיו והגישו את עם סלסת המנגו וירק לפי טעמכם.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה