|
מחבר |
הודעה |
itamarofir
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: ראשון, 14 ספט', 2008 0:29 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: ראשון, 14 ספט', 2008 6:57 נושא ההודעה: Re: לאלה שגרים ליד הים..יש פה מישו שרוצה רישיון לאופנוע ים ו |
|
|
itamarofir כתב: | אני מארגן קבוצה לעשות רישיון וככה זה יהיה יותר זול אז כל מי שרוצה מעל גיל 17 4 שיעורים (בת"א) מחיר זול מאוד ויש עוד הטבה אז אנשים מישהו רוצה שידבר איתי או בפרטי או במייל:
[email protected]
אה ובבקשה בלי תגובות קטנוניות |
4 שיעורים?!
צריך לעשות גם מבחן תיאוריה?
פשוט נשמע לי נורא מעט יחסית לכלי רכב יבשתיים
כצוללים, קורא לנו הרבה פעמים שמישהו על אופנוע ים מתקרב אלינו, או יותר נכון אל המצוף שלנו, ומסכן את חיינו. בבקשה, בעתיד, אם אי פעם תראה בים אחד מהדגלים האלו:
שמור על המנוע שלך מדומם ברדיוס של 200 מטרים מהדגל כפי שקבוע בחוק הימי, או פשוט תתרחק ממנו. ספר לחברים שאיתם אתה עושה את הרישיון, ותשאל את המורה שלך מה זה דגל "אלפא", ומה משמעותו.
חן חן,
~ צולל שעוד לא נפגע
חזרה למעלה
|
|
|
שנהב
תומך בקהילה
|
פורסם: שני, 15 ספט', 2008 22:41 נושא ההודעה: Re: לאלה שגרים ליד הים..יש פה מישו שרוצה רישיון לאופנוע ים ו |
|
|
דן זלגלר כתב: | 4 שיעורים?!
צריך לעשות גם מבחן תיאוריה?
פשוט נשמע לי נורא מעט יחסית לכלי רכב יבשתיים
כצוללים, קורא לנו הרבה פעמים שמישהו על אופנוע ים מתקרב אלינו, או יותר נכון אל המצוף שלנו, ומסכן את חיינו. בבקשה, בעתיד, אם אי פעם תראה בים אחד מהדגלים האלו:
שמור על המנוע שלך מדומם ברדיוס של 200 מטרים מהדגל כפי שקבוע בחוק הימי, או פשוט תתרחק ממנו. ספר לחברים שאיתם אתה עושה את הרישיון, ותשאל את המורה שלך מה זה דגל "אלפא", ומה משמעותו.
חן חן,
~ צולל שעוד לא נפגע |
גדול דן, שיעור נוסף באיכפתיות סביבתית.
נשמע חובבני מהרגע הראשון.
ובלי להיות קטנוני, מומלץ לקחת שיעורים בבי"ס רציני שיכבד גם אותך.
בהצלחה.
_________________ להיות מים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
|