אחת המנות שאני הכי נהנה להגיש בכל המסעדות בהן הכנסנו אותה לתפריט.
מנה קלה להכנה מפתיעה בטעמה ויכולה להיות מוגשת כמנה ראשונה או עיקרית,
תוספות מומלצות הן קוסקוס ומרק דגים איכותי, פירה תפו"א על בסיס חמאה ורוטב הולנדי.
קבב הדייגים:
מרכיבים
[list]
1 ק"ג פילה דג ים, בורי/ בס/לברק ולמשבחים לוקוס.
זר פיטרוזליה.
חצי זר כוסברה.
4 ענפים של בצל ירוק (רק הירוק).
2 כפות מיונז איכותי.
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
קוצצים בעזרת סכין חדה את הפילטים לקוביות קטנטנות.
קוצצים את כל עשבי התיבול דק מאד.
מערבבים את כל שאר המרכיביםולשים היטב, ונותנים לתערובת לנוח חצי שעה במקרר.
כאשר התערובת יציבה מגלגלים ממנה כדורים במשקל של 70 גר' לערך, ופוחסים אותם בקלילות.
צולים את הקבבים על גריל או בעדינות עם מעט שמן על מחבת פסים, בתאבון.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה