|
מחבר |
הודעה |
Avigdor
תומך בקהילה
|
פורסם: ראשון, 15 מרץ, 2009 3:01 נושא ההודעה: על הכיפאק יא זלמה |
|
|
הייתה אחלה ירידה..שוב נאמר מזל טוב למר אוהד ונברך את מר יעקבי על שיאו החדש.
ונקנח במקרה חריג שאירע לפני מספר שבועות:
בזמן ביקורי את "שף השנהב" המהולל במסעדתו קיבלתי שיחה לא שיגרתית. המתקשר הציג את עצמו כחבר של אדון נועם מיוחס ואמר כי נועם הפנה אותו אלי כי הוא חושב שיש בכוחי לעזור לו.
מיד שאלתי במה מדובר והוא השיב כי מזה זמן מה הוא מתכנן להציע נישואים לחברתו ועלתה במוחו דרך לעשות זאת בצורה מקורית.
הסכמתי, וקבענו להפגש למחרת בחוף פלמחים כדי לתכנן את המבצע.
הרעיון היה פשוט: להביא את האובייקט ליום מהנה על החוף הכולל דיג מחכה כשהשלל יהיה הטבעת. לאחר תכנון מדויקים הכל היה מוכן למשימה וכל שנותר היה לחכות.
שעת ה"ש" נקבעה והיום הגיע, והנה אני מוצא את עצמי ממתין על חוף הים כשלספידו שלי קשורה שקית זבל שחורה שבתוכה קופסא ובתוכה טבעת. הסימן הגיע (כשהוא משליך את הפתיון למים), אז הגיע תורי, נכנסתי למים (חבל שלא הבאתי ת'חליפה, היה קרררר) שחיתי לכיוון ה"קרס" שבעצם היה שאקל שמחובר לסטיקלייט, לקחתי אויר וצללתי תוך כדי שאני מנסה לזהות את הסטיקלייט, מסתבר שסטיקלייט אדום לא מתפקד משהו במים ומה שבסופו של דבר הציל אותי היה הנצנוץ של השאקל. השקית חוברה,שתי משיכות חזקות בחוט (לדמות תפיסה של דג רציני) ואני בשארית האויר חוזר למחסה הסלעים (שחס וחלילה לא תראה אותי הכלה).
מאותו הרגע אני כמו קופידון צופה בהצגה, רואה את פרצופה המאוכזב שהיא רואה שקית זבל, ואז את הידיים שמכסות את הפה בתהדמה לנוכח התגלית.
היה נהדר, אחלה חוויה.
אגב אני עושה גם בר מצוות ובריתות (-:
_________________ ריקודים לטיניים?
לא בשבילי!
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: ראשון, 15 מרץ, 2009 3:01 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |