|
מחבר |
הודעה |
c_ddi
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: ראשון, 11 יול', 2010 17:51 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
gyorav
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: שני, 12 יול', 2010 7:50 נושא ההודעה: Re: קורס צלילה צריך עזרה ממנוסים!!! |
|
|
c_ddi כתב: | אני מאוד רוצה להכנס לתחום של דייג בצלילה חופשית ומקריאה והתעניינות רבה בימים אחרונים הבנתי שרצוי לעשות קורס צלילה חופשית בשביל הבטיחות וללמוד את הטכניקה של הצלילה בלי אויר לאורך זמן.
שאלתי היא כזאת האם לא עדיף לעשות קורס צלילה עם בלונים הרי שבקורס הזה לומדים את כל מה שלומדים בקורס צלילה חופשית ואף יותר ואז לאחר הקורס יהיה לי פלוס שאוכל לצלול גם עם בלונים וגם בצורה חופשית כי יש לי את המיומנות מהקורס עצמו.
כמו ברישיון על רכב שאם עושים על אוטומט אז יש רק על אוטומט ואם עושים על גיר רגיל אז יש על שניהם לא???
האם בקורס צלילה עם בלונים מלמדים טכניקה של צלילה ללא אויר?
אשמח אם תתקנו אותי באם אני טועה במשהו ותרחיבו את ידיעותיי בפרטנות כמו למשל מה אני אלמד בקורס צלילה חופשית שאני לא אלמד בקורס מיכלים וההפך תודה מראש לכל העוזרים דודי. |
היי דודי,
חשוב להבין כי אין שום קשר בין צלילה חופשית לצלילת מיכלים - אלו שתי פעילויות שונות לחלוטין, המשותף היחידי ביניהן הוא ששתיהן מתרחשות מתחת לפני המים ושאל שתיהן מתייחסים כאל "צלילה", כאשר דייג תת-ימי, מותר אך ורק בצלילה חופשית בישראל.
בגדול,
קורס צלילת מיכלים יכשיר אותך להפעיל ציוד עזר לנשימה (SCUBA) מתחת לפני המים כאשר בקורס צלילה חופשית תלמד כיצד להפעיל את גופך מתחת לפני המים בתנאי עצירת נשימה.
למיטב ידיעתי, ידע שנרכש בקורס צלילת מיכלים אינו חופף לזה הנרכש בקורס צלילה חופשית, אולי למעט חלק מנושא השוואת הלחצים מתחת לפני המים.
דן.
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך חמישי, 26 אפר', 2012 7:53, סך-הכל נערך פעם אחת
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
c_ddi
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|