פורסם: שלישי, 10 אוג', 2010 16:26 נושא ההודעה: סירטון קצר בהקדשה לאוהד הראל היקר!
אוהדי,תודה רבה לך על העזרה ואורך הרוח הבלתי נילאה שלך כלפי שאלות שאני מציג כאן,זה ממש עוזר לי באימונים וגם...במיים אז תודה רבה לך איש יקר
הנה סירטון מלפני שבוע,מארבים ב20 מטר...
מני, תודה רבה על ההקדשה, מקווה שייצא לנו לצלול יחד בקרוב.
בהזדמנות זו אני רוצה להזכיר לכל הצוללים ובעיקר לדייגים -
בשבת האחרונה נהרג בחור בן 39 מחולון לאחר שיצא לדוג לבד בצלילה חופשית, עפ"י הדיווחים הגופה שלו נמצאה בעומק של 15 מ' יום למחרת כמה קילומטרים מהנקודה בה נמצא הקיאק שלו.
קראתי תגובה של מישהו שהכיר אותו כ"אחד המקצוענים בתחום ונחשב לאחד שמקפיד על בטיחות".
יכול מאוד להיות שבאמת מדובר בתותח שהוציא דגים רציניים בכל צלילה, אבל כשצוללים לבד - אף אחד לא מספיק מקצוען כדי להבטיח שיחזור הביתה בשלום, וזו בטח לא מה שניתן להגדיר כ"הקפדה על בטיחות".
ליאת זה בחיפה.
הראל, אתה צודק,לא צוללים לבד.
הכרתי את סטאס אישית,הוא אכן מקצוען בעל יכולות צלילה גבוהות,צללתי איתו כמה פעמים,אני מצרף תמונה שלנו מאחת הצלילות. יהי זכרו ברוך.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה