פורסם: חמישי, 26 אוג', 2010 21:04 נושא ההודעה: אהההלן יש כאן מישהו ??
עדי היי זה לירן אברהם עשיתי אצלך עם חבר קורס לפני שנה היינו הראשונים שעושים במועדון שלך... תגיד יש לי שאלה ולא מצאתי מקופ אחר לשאול, לא צללתי כבר שנה מאז הקורס בעצם ואני טס עוד שבועיים בערך ליוון , יש שם גם חוק כמו בארץ אם יש אותו עדיין, שצריך לשמור על כשירות פעם בכמה זמן אם רוצים לצלול?
היי לירן, נראה לי שטעית במדריך, אבל אני אענה לך בכל זאת.
לא ידוע לי שביוון יש חוק כמו בישראל של הרענון, אבל למרות זאת - הייתי ממליצה לך להתרענן בארץ לפני הנסיעה, גם כי אתה צריך ביטוח (לא ידוע אם ביוון זה מעוגן בחוק - אבל מומלץ מאוד) וגם כי חבל לבזבז את הזמן בחו"ל על "להיזכר" איך מתפקדים מתחת למים - עדיף לך להתרענן פה בארץ ואז לנסוע לחו"ל לצלול בכיף
_________________ "God is at the bottom of the sea, and I dive to find him."
Enzo Maiorca
אממ לא נראה לי שטעיתי במדריך עדי נוגין אבל לא משנה אממ אם הייתי יכול לעשות את הרענון אז הייתי עושה אבל עד לא מזמן הצבא די עיכב אותי ועכשיו אני בשלבי סיום של פסיכומטרי ואני טס ממש יום אחרי המבחן אז אין לי מתי לעשות את הרענון לפני הטיסה
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה