פורסם: שלישי, 14 יונ', 2011 18:25 נושא ההודעה: עזרה
שלום לכולם קוראים לי עדן טמיר ואני רוצה להתחיל לצלול , עוד מהיות זאטוט אני אוהב את הים ואיזה חבר סיפר לי על הצלילה החופשית , פעם הלכתי (בלי ציוד דייג ) ולא צלח ... זה כבר הרבה זמן שאני קורא דוחות ומאמרים שלכם אז אני יודע קצת אבל לא יודע כלום.... , אם מישהו יוכל לשלוח לי מחירים לסט צלילה ורובה לחץ (מה התקציב המינימלי ) , קודם הצלילה עצמה , פירוט על רובה ,חיצים וציוד כללי. זה יעזור מאוד תודה עדן.
שלום עדן!
אני חושב שמה ש spidergoat התכוון הוא שכדאי ללמוד לצלול לפני שמתחילים לדוג ושאין טעם בציוד אם לא למדת לצלול, הציוד לא יהפוך אותך לצולל חופשי (מחירים של ציוד אתה יכול למצוא בכל אתר של כל חנות צלילה ודיג).
הדרך הטובה ביותר ללמוד לצלול היא לעשות קורס!!!
מידע על השוואת לחצים באוזן (פמפום) אתה יכול למצוא במאמר הזה
ועל השימוש בשנורקל כאן
בהצלחה.
_________________ When the breath is unsteady, the mind is unsteady. when the breath is steady the mind is steady. therefore retain the breath
באיזור אשקלון יש בית ספר מצויין: אתה יוצא מאשקלון, פונה דרומה וממשיך עד הסוף
בית ספר מומלץ
אני לא מכיר בתי ספר במרכז, היה פעם אחד שנקרא notanx אבל אני חושב שהוא כבר לא פעיל. אולי מישהו יודע טוב ממני לגבי זה.
_________________ When the breath is unsteady, the mind is unsteady. when the breath is steady the mind is steady. therefore retain the breath
פורסם: חמישי, 16 יונ', 2011 7:25 נושא ההודעה:
sodeds כתב:
באיזור אשקלון יש בית ספר מצויין: אתה יוצא מאשקלון, פונה דרומה וממשיך עד הסוף
בית ספר מומלץ
אני לא מכיר בתי ספר במרכז, היה פעם אחד שנקרא notanx אבל אני חושב שהוא כבר לא פעיל. אולי מישהו יודע טוב ממני לגבי זה.
תודה על ההמלצה עודד
באופן כללי, כפי שעודד ציין, מומלץ לעבור את הקורס באילת.
זאת מכיוון שהים האדום מהווה סביבה מתאימה בהרבה ללימוד מאשר הים התיכון.
תוכל לקרוא עוד על כך כאן: קורס צלילה חופשית - למה אילת?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה