פורסם: שלישי, 22 נוב', 2011 10:56 נושא ההודעה: עזרה עם חליפת צלילה open cell
יש לי חליפת open cell ואני מתעניין ב"פיסט" (pissette) כדי "לחסוך" את ענין ההשתנה בחליפה, על כל המשמעויות הכורוכות בכך.
אשמח לקבל עצות בענין כולל עד כמה שווה להשקיע בכך מאמץ וכן הפניה לאתר/חנות בהם ניתן לרכוש את האביזר.
יש כאן סרטון שמראה איך אפשר להכין אחד. אבל זה אומר שצריך לחורר את החליפה. ואם לא מצליחים לעשות את זה כמו שצריך - נתקעים עם הפדיחה של ללכת למישהו שמתקן חליפות בארץ ולבקש ממנו לסיים את העבודה
וואו! הוא נראה ממש סובל כשהוא עושה את זה! בטוח יש דרך עדינה ונעימה יותר להציף את הסינוסים...
(ואם אני טועה והצפת סינוסים וחלל האוזן הפנימית זה לא מה שהוא עושה, והוא בעצם סתם מנקה את חלל האף אז הוא וודאי דביל)
_________________ When the breath is unsteady, the mind is unsteady. when the breath is steady the mind is steady. therefore retain the breath
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה