|
מחבר |
הודעה |
אורי
חבר בקהילה
|
פורסם: שני, 01 אוק', 2012 23:47 נושא ההודעה: נמאס כברררררר |
|
|
היום הלכתי לצלול עומקים 4-8 מטר ראות 4 מטר בלחץ, בעמוק יותר לא רואים את הקצה של החץ. מה שנימאס פה שאין כבר דגים בים שלנו וצריך לחפש אותם 4 שעות בצלילה ולבסוף ללא דג אחד אפילו. אני עובד בסיגנון מארבים , בעבר עשיתי חפירות וזה ממש לא כיף לחפור בסלעים, זה קורה ככה מידי פעם ,יש מלאאאאא בייבי לוקוסים שאפילו אני לא חושב לשחרר יריה עליהם, ניראה לי אני יניח את הרובה בצד לזמן מסויים ויעבור לנטו צלילה חופשית ,והסיבה השניה היא שנימאס לי להישאר " תקוע " בעומקים של 8-12 מטר למתרת דייג , זה כבר לא כ"כ מושך אותי ,ורוצה מאוד מאוד להעמיק יותר למתרת הנאה מהצלילה החופשית , ורוצה מאוד להתקדם בתחום הזה ולעשות בעתיד קורס 3 ***.לפני שנה וחצי עברתי קורס צלילה חופשית והגעתי ל 15 מטר בקורס. לפני 3 חודשים שברתי שיא אישי בצלילה חופשית באילת והעמקתי ל 18 מטר עומק ( הייתי ביום אימון עם מדריך )וזה היה חויה שאין כמוה להגיע לעומקים כאלו ובמיוחד ללא דייג עם רובה .
הכרתי קבוצה של 5 אנשים רציניים שצוללים נטו חופשית ועושים אימוני בריכה פעם בשבוע, ( אני והם מהקריות בצפון הארץ )ואם יש ים טוב אז כמובן שיוצאים לאימונים בים, אני מצטרף אליהם לאימונים גם בגלל מה שרשמתי פה וגם בגלל שזמני התחתית שלי ירדו מאודד בתקופה האחרונה .
מצטער שחפרתי לכם פה אבל.............. הייתי חייב לשתף אתכם במחשבות שלי .
יש לכם מה להוסיף? להגיד ? להמליץ ?......................
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שני, 01 אוק', 2012 23:47 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: רביעי, 03 אוק', 2012 18:02 נושא ההודעה: Re: נמאס כברררררר |
|
|
אורי כתב: | היום הלכתי לצלול עומקים 4-8 מטר ראות 4 מטר בלחץ, בעמוק יותר לא רואים את הקצה של החץ. מה שנימאס פה שאין כבר דגים בים שלנו וצריך לחפש אותם 4 שעות בצלילה ולבסוף ללא דג אחד אפילו. אני עובד בסיגנון מארבים , בעבר עשיתי חפירות וזה ממש לא כיף לחפור בסלעים, זה קורה ככה מידי פעם ,יש מלאאאאא בייבי לוקוסים שאפילו אני לא חושב לשחרר יריה עליהם, ניראה לי אני יניח את הרובה בצד לזמן מסויים ויעבור לנטו צלילה חופשית ,והסיבה השניה היא שנימאס לי להישאר " תקוע " בעומקים של 8-12 מטר למתרת דייג , זה כבר לא כ"כ מושך אותי ,ורוצה מאוד מאוד להעמיק יותר למתרת הנאה מהצלילה החופשית , ורוצה מאוד להתקדם בתחום הזה ולעשות בעתיד קורס 3 ***.לפני שנה וחצי עברתי קורס צלילה חופשית והגעתי ל 15 מטר בקורס. לפני 3 חודשים שברתי שיא אישי בצלילה חופשית באילת והעמקתי ל 18 מטר עומק ( הייתי ביום אימון עם מדריך )וזה היה חויה שאין כמוה להגיע לעומקים כאלו ובמיוחד ללא דייג עם רובה .
הכרתי קבוצה של 5 אנשים רציניים שצוללים נטו חופשית ועושים אימוני בריכה פעם בשבוע, ( אני והם מהקריות בצפון הארץ )ואם יש ים טוב אז כמובן שיוצאים לאימונים בים, אני מצטרף אליהם לאימונים גם בגלל מה שרשמתי פה וגם בגלל שזמני התחתית שלי ירדו מאודד בתקופה האחרונה .
מצטער שחפרתי לכם פה אבל.............. הייתי חייב לשתף אתכם במחשבות שלי .
יש לכם מה להוסיף? להגיד ? להמליץ ?...................... |
נשמע שאתה עושה צעד בכיוון חיובי
אם אתה נהנה מהצלילה עצמה - למה לא לפתח את זה?
חזרה למעלה
|
|
|
אורי
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|