|
מחבר |
הודעה |
yyyy
חבר בקהילה
|
פורסם: שני, 26 נוב', 2012 0:51 נושא ההודעה: עזרה בבחירת מסיכת צלילה |
|
|
אהלן,
אני חדש בתחום הצלילה. נאלצתי להפסיק את הקורס ביומו האחרון עקב מסיכה בלויה/לא מתאימה ומים שחדרו לתוכה ללא הפסקה (המסיכה היחידה שהיתה במועדון עם עדשות אופטיות במספר כמו שלי).
לכן, כשאני חוזר להשלים את הקורס אני בא מצוייד עם מסיכה משלי. אני לא רוצה להתפשר ופשוט רוצה לקנות את המסיכה הטובה ביותר.
קראתי הרבה חומר בנושא - זכוכיות כפולות, זכוכית מחוסמת, חובה שיהיה סיליקון, צבע בהיר, נפח קטן, שפה תחתונה שטוחה ומשופעת ועוד מאפיינים לשים לב אליהם.
בשורה התחתונה ביררתי בכמה חנויות איזה מסכות יש עם אופציה לעדשות אופטיות במספר שלי, וקיבלתי כמה תשובות.
אשמח לדעת מהי הבחירה הכי טובה מביניהן.
- ARIS של SEPA.
- ג'ימיני של TUSA.
- מונדיאל של BEUCHAT.
- LOOK של טכניסאב.
- OPERA של Mares.
- X-Vision של Mares (לא בטוח שיהיה במלאי).
- ZOOM של Subgear (לא בטוח שיהיה במלאי).
כאמור, אשמח לשמוע מהי הבחירה הכי טובה.
מכיוון שאני מתכנן לרכוש את המסיכה השבוע, לא בטוח שהשתיים האחרונות יספיקו להגיע לחנות - ולכן במידה ואחת מהן היא אכן ה-No. 1, אשמח גם לדעת מהי מספר 2.
תודה רבה!
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שני, 26 נוב', 2012 0:51 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: חמישי, 29 נוב', 2012 12:30 נושא ההודעה: Re: עזרה בבחירת מסיכת צלילה |
|
|
yyyy כתב: | אהלן,
אני חדש בתחום הצלילה. נאלצתי להפסיק את הקורס ביומו האחרון עקב מסיכה בלויה/לא מתאימה ומים שחדרו לתוכה ללא הפסקה (המסיכה היחידה שהיתה במועדון עם עדשות אופטיות במספר כמו שלי).
לכן, כשאני חוזר להשלים את הקורס אני בא מצוייד עם מסיכה משלי. אני לא רוצה להתפשר ופשוט רוצה לקנות את המסיכה הטובה ביותר.
קראתי הרבה חומר בנושא - זכוכיות כפולות, זכוכית מחוסמת, חובה שיהיה סיליקון, צבע בהיר, נפח קטן, שפה תחתונה שטוחה ומשופעת ועוד מאפיינים לשים לב אליהם.
בשורה התחתונה ביררתי בכמה חנויות איזה מסכות יש עם אופציה לעדשות אופטיות במספר שלי, וקיבלתי כמה תשובות.
אשמח לדעת מהי הבחירה הכי טובה מביניהן.
- ARIS של SEPA.
- ג'ימיני של TUSA.
- מונדיאל של BEUCHAT.
- LOOK של טכניסאב.
- OPERA של Mares.
- X-Vision של Mares (לא בטוח שיהיה במלאי).
- ZOOM של Subgear (לא בטוח שיהיה במלאי).
כאמור, אשמח לשמוע מהי הבחירה הכי טובה.
מכיוון שאני מתכנן לרכוש את המסיכה השבוע, לא בטוח שהשתיים האחרונות יספיקו להגיע לחנות - ולכן במידה ואחת מהן היא אכן ה-No. 1, אשמח גם לדעת מהי מספר 2.
תודה רבה! |
X-Vision Liquid Skin
לא מכיר משהו נוח יותר
https://www.apneashop.com/scuba-diving/masks/masks/mares-x-vision-liquid-skin-mask-optical.html
חזרה למעלה
|
|
|
|
|