|
מחבר |
הודעה |
Liquido
מנהל פורום
הצטרף: 03 פבר' 2007 הודעות: 131 מיקום: גינת התמנונים, מתחת לפני הים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שני, 05 פבר', 2007 21:33 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: שני, 05 פבר', 2007 21:41 נושא ההודעה: |
|
|
אני משתדל לא לחשוב על כלום - אבל לפעמים אני כל כך משתדל לא לחשוב על כלום שאני מתחיל לחשוב על לא לחשוב על כלום ואז אני מסתבך.
אם אני יורד מול חבל, אני פשוט מסתכל "דרך" החבל.. קשה להסביר, אני רואה שהחבל שם, אבל אני לא באמת מתרכז בו... או בכלל.
ובמקומות שאני מכיר טוב, אני פשוט עוצם את העיניים ונעלם לתוך עצמי והים - ואז אני פשוט לא זוכר על מה חשבתי... או כמה זמן הייתי מתחת למים, או מה ראיתי... או כל דבר אחר, אני פשוט מתעורר כשאני מגיח מחוץ לפני המים.
ובחלק הקשה, במקום להתרכז בהתכווצויות ובכאב, אני מתרכז בתנועה ובתחושה של המים נוגעים בגוף תוך כדי שהוא חותך אותם, וביופי מסביב - ואז אני פשוט מחייך, ולא כואב לי יותר.
דן.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Apnea Boy
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
אבידג
חבר בקהילה
|
פורסם: שלישי, 06 פבר', 2007 0:46 נושא ההודעה: |
|
|
עדיף לא לחשוב בזמן הצלילה.
הצלילה האופטימלית מבחינתי היא כשאני מתמזג עם הסביבה. כמו שאתה עומד מול רוח מרעננת ונהנה מהמשב שלה על הפנים ושאר הגוף, כמו שאתה נהנה משמש שמחממת את הגוף והבגדים ביום חורף, ככה בידיוק אני מעדיף להנות מהתנועה בתוך המיים בזמן עצירת הנשימה, להנות מהסביבה המשתנה, מחווית התנועה בשלושה מימדים, מהנוכחות של החיות.....
לחשוב-מצמצם את החוויה ומקטין זמן אוויר. למרות זאת,,, יוצא לי לחשוב לא מעט במיים.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Dima
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|