פורסם: שני, 03 ספט', 2007 6:27 נושא ההודעה:
קיבלתי את המארז אתמול (משלוח UPS מארה"ב). המארז מתאים לעומקים של עד 40 מטרים.
הוא קטן עוד יותר ממה שציפיתי שיהיה - 12x9x5 ס"מ (5 = 7.5 אם מחשיבים את העדשה), נוח לאחיזה ומאפשר שימוש בכל הפונקציות של המצלמה בזמן אמת.
היום ניסוי כלים - אני קצת מתרגש! בצלילה הראשונה אכניס את המארז עצמו למים ללא המצלמה אלא עם חתיכת נייר סופג בפנים כדי לוודא שאין דליפה ובצלילה השנייה (במידה והראשונה עברה ללא תקלות) אכניס את המצלמה פנימה.
אני קניתי מארז מקביל למצלמת הקנון שלי, ואני מאוד מרוצה. כמה עצות קטנות... תתרגל טוב טוב למיקום הכפתורים ולתפעול שלהם לפני שאתה נכנס למים. אני פיספסתי ככה צלילה שלמה באוסטרליה בגלל שלא ידעתי לתפעל את המקרו ומתחת למים זה לא המקום להתחיל להתעסק. הפונקציה השניה החשובה ואולי החשובה ביותר היא הפלש, לדעת להפעיל אותו, ומתחת למים ללמוד מה המרחק האופטימלי לאובייקט. במצלמה שלי לא היה המון טווח לשחק. ללא אור טבעי חזק, תמונות יצאו טוב עם הפלש במרחק בין חצי מטר למטר וחצי שניים גג.
פורסם: שני, 03 ספט', 2007 19:57 נושא ההודעה: Re: שמע
tired כתב:
אני קניתי מארז מקביל למצלמת הקנון שלי, ואני מאוד מרוצה. כמה עצות קטנות... תתרגל טוב טוב למיקום הכפתורים ולתפעול שלהם לפני שאתה נכנס למים. אני פיספסתי ככה צלילה שלמה באוסטרליה בגלל שלא ידעתי לתפעל את המקרו ומתחת למים זה לא המקום להתחיל להתעסק. הפונקציה השניה החשובה ואולי החשובה ביותר היא הפלש, לדעת להפעיל אותו, ומתחת למים ללמוד מה המרחק האופטימלי לאובייקט. במצלמה שלי לא היה המון טווח לשחק. ללא אור טבעי חזק, תמונות יצאו טוב עם הפלש במרחק בין חצי מטר למטר וחצי שניים גג.
תתחדש ותיהנה!! י
תודה ותודה על הטיפים!
נראה שקלטתי די טוב את עניין מיקום הכפתורים - עכשיו רק נשאר ללמוד איך להשתמש באור בצורה נכונה
ניסוי הכלים עבר בהצלחה, בדרך פגשנו (אייל ואני) את גד לוי, מדריך AIDA לצלילה חופשית מירושלים ואת רע, הנה כמה תמונות מהיום:
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה