|
מחבר |
הודעה |
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: ראשון, 16 ספט', 2007 7:02 נושא ההודעה: צלילות ראש השנה באילת |
|
|
במהלך החג התגבשה באילת קבוצה גדולה של צוללים חופשיים וביום חמישי יצאנו לצלילת כיף משותפת בחוף המגדלור יחד עם צבי, אולגה, קוסטיה, חוסאם, אתיר, ניר, אולג, וויקה, ודן - הכל כמובן לווה בצילומים:
לצפיה בכל התמונות מראש השנה בגלריה
צבי מתכונן לצלילה:
ובמים:
ניר - לא רוצה לחזור למעלה:
חוסאם במדיטציה טראנס אטלנטית :
קוסטיה (שמצלם אותנו בצלילה חופשית):
אולגה והתינוק (בדרך):
ועבדיכם הנאמן:
במהלך הצלילה הופיע טחן נקוד (עטלף ים) די גדול לאמר לנו שלום, כמובן שניר קפץ על ההזדמנות וצלל מיד לקראתו:
החבר'ה המשיכו לצלילה בסטי"ל ביום שישי בזמן שאני התחלתי קורס עם קובי ושניר וביום שבת נפגשנו שוב לצלילה משותפת בחוף מדוזה, אל הצלילה הצטרפו ניר, חוסאם, אירית, קובי ואני:
ניר עושה סטאטי בעומק של 16 מטרים:
קובי מיישם טכניקה נכונה של תנועה והידרודינאמיות:
חוסאם חוזר מצלילה:
לסיכום,
היה לנו חג שמח מאד ורווי בצלילות חופשיות מדהימות,
עד הפעם הבאה,
דן.
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך ראשון, 16 ספט', 2007 20:26, סך-הכל נערך פעם אחת
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: ראשון, 16 ספט', 2007 7:02 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
BlueDiver
חבר בקהילה - רופא מוסמך
|
פורסם: ראשון, 16 ספט', 2007 14:28 נושא ההודעה: |
|
|
איזה צלילות חג מדהימות...
אבל אתחיל את התיאור שלי מתחילת השבוע, הקדמתי את החבר'ה בכמה ימים
ביום ראשון ושני צללתי עם אתיר (ולא עטיר) שהוא חבר ילדות ובקרוב יהיה גם בן-זוג בצלילה חופשית , במהלך יומיים אלה ניסיתי להתגבר על הבעיות הטכניות שלי שהתבטאו בירידה לא אנכית, עד שהוחלט לעשות אימון אישי אצל המאסטר (דן למי שתהה ), אמיון של שעתיים והצלילות שלי השתפרו פלאים, כאן אני אומר המון תודות לדן על הסבלנות והדרך שבה אימן אותי. ביום רביעי מתקשר אליי גן ומבשר שיש קבוצה גדולה מהמרכז שבאים לצלול ואם בא לי להצטרף, כמובן שלא הייתה כאן התלבטות.
בימי חמישי הצטרפתי לחבר'ה של המרכז, חייב לציין שנהניתי מאוד להכיר אותם, אנשים מאוד נחמדים, רגועים וכיף להיות בקרבם בלי יוצא מהכלל. צללתי איתם ביום חמישי בחוף המגדלור וביום ששי בסטי"ל, היה כיף אמיתי, למדתי מהם כמה דברים, נהניתי והמשכתי בשיפור הצלילות שלי.
ביום שבת צללתי עם ניר אתיר ואירית, ואחר כך עשינו סשן של דוגמנות צלילה חופשית לקינוח. בצלילות האחרונות הרגשתי הכי נוח במים והיה הכי כיף, עד שניסיתי לצלם את דן במים ושכחתי לפמפם ודפקתי את האוזן, מזל שזה ביום האחרון של החופש.
לכל מי שהיה שם, נהניתי מאוד לצלול ולהיות איתכם, היה אחלה, ונפגש בכחול.
וכמעט שכחתי שמגיע לי מזל טוב על הסונטו D3 החדש שלי
חוסאם
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
פורסם: ראשון, 16 ספט', 2007 14:34 נושא ההודעה: |
|
|
BlueDiver כתב: | איזה צלילות חג מדהימות...
אבל אתחיל את התיאור שלי מתחילת השבוע, הקדמתי את החבר'ה בכמה ימים
ביום ראשון ושני צללתי עם אתיר (ולא עטיר) שהוא חבר ילדות ובקרוב יהיה גם בן-זוג בצלילה חופשית , במהלך יומיים אלה ניסיתי להתגבר על הבעיות הטכניות שלי שהתבטאו בירידה לא אנכית, עד שהוחלט לעשות אימון אישי אצל המאסטר (דן למי שתהה ), אמיון של שעתיים והצלילות שלי השתפרו פלאים, כאן אני אומר המון תודות לדן על הסבלנות והדרך שבה אימן אותי. ביום רביעי מתקשר אליי גן ומבשר שיש קבוצה גדולה מהמרכז שבאים לצלול ואם בא לי להצטרף, כמובן שלא הייתה כאן התלבטות.
בימי חמישי הצטרפתי לחבר'ה של המרכז, חייב לציין שנהניתי מאוד להכיר אותם, אנשים מאוד נחמדים, רגועים וכיף להיות בקרבם בלי יוצא מהכלל. צללתי איתם ביום חמישי בחוף המגדלור וביום ששי בסטי"ל, היה כיף אמיתי, למדתי מהם כמה דברים, נהניתי והמשכתי בשיפור הצלילות שלי.
ביום שבת צללתי עם ניר אתיר ואירית, ואחר כך עשינו סשן של דוגמנות צלילה חופשית לקינוח. בצלילות האחרונות הרגשתי הכי נוח במים והיה הכי כיף, עד שניסיתי לצלם את דן במים ושכחתי לפמפם ודפקתי את האוזן, מזל שזה ביום האחרון של החופש.
לכל מי שהיה שם, נהניתי מאוד לצלול ולהיות איתכם, היה אחלה, ונפגש בכחול.
וכמעט שכחתי שמגיע לי מזל טוב על הסונטו D3 החדש שלי
חוסאם |
היי חוסאם!
דבר ראשון, מזל טוב על השעון
שנית, שמחתי לקרוא על השיפור ובהחלט לראות את התמונות מהצלילות שלכם.
מקווה שהחבר'ה יחזרו שוב בסוכות, כי אני מתכנן לרדת מערב חג עד שבת...
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
|