ברוכים הבאים לפורום לקידום צלילה חופשית בישראל 

לידיעתך, כאורח הנך מוגבל/ת לצפייה בלבד בפורומים השונים.
בכדי לצפות ולהשתתף בדיונים בפורומים עליך להרשם בפורום, תהליך ההרשמה אורך דקות ספורות בלבד והינו ללא תשלום.

שם משתמש:    סיסמה:      חבר אותי אוטומטית בכל ביקור         שכחתי את סיסמתי  לחץ כאן להרשמה

פרסם נושא חדש   הגב לנושא

אינדקס הפורומים של APNEA -> ציוד צלילה

מחבר הודעה

GlikeGilad
חבר בקהילה

חבר בקהילה

הודעהפורסם: שני, 01 ספט', 2014 15:05    נושא ההודעה: ללא סימלון סט קמ"ס למתחילים בצלילה חופשית הגב עם ציטוט

שלום לכולם,
אחרי כמעט שנתיים שבקושי צללתי (עקב סיבות כאלה ואחרות) ורצון עז במיוחד (אחרי צפיה חוזרת בכחול הגדול) לחזור לתחום, אני רוצה לקנות ציוד.
המטרה שלי היא שנורקל, מסכה וסנפירי צלילה חופשית. טווח המחירים שלי הוא באיזור ה800-900, אלא אם כן מדובר במשהו ממש ממש טוב שיחזיק לי לפחות עד שאהפוך לקצת יותר מסתם חובבן+, ואז גם 1000 שקל זה אופציה.

כיוון שקצת קשה לי ליצור קשר טלפוני עם החנות, אני פונה פה ומבקש את עזרת הפורום ובית הספר.
אשמח לתשובות בהקדם, כיוון שאני בסופ"ש הקרוב (4-5-6 לחודש ספטמבר) יורד לאילת, ומעוניין כבר לרכוש את הציוד.

בתודה,
גלעד טיב

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית פרופיל פייסבוק

פורסם: שני, 01 ספט', 2014 15:05    נושא ההודעה: קישורים מומלצים

חזרה למעלה

GlikeGilad
חבר בקהילה

חבר בקהילה

הודעהפורסם: שלישי, 02 ספט', 2014 21:31    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

די, 38 צפיות ואף אחד לא יודע לעזור?!

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית פרופיל פייסבוק

דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר
מאמן מדריכים APNEA

הודעהפורסם: רביעי, 03 ספט', 2014 13:48    נושא ההודעה: ללא סימלון Re: סט קמ"ס למתחילים בצלילה חופשית הגב עם ציטוט

GlikeGilad כתב:
שלום לכולם,
אחרי כמעט שנתיים שבקושי צללתי (עקב סיבות כאלה ואחרות) ורצון עז במיוחד (אחרי צפיה חוזרת בכחול הגדול) לחזור לתחום, אני רוצה לקנות ציוד.
המטרה שלי היא שנורקל, מסכה וסנפירי צלילה חופשית. טווח המחירים שלי הוא באיזור ה800-900, אלא אם כן מדובר במשהו ממש ממש טוב שיחזיק לי לפחות עד שאהפוך לקצת יותר מסתם חובבן+, ואז גם 1000 שקל זה אופציה.

כיוון שקצת קשה לי ליצור קשר טלפוני עם החנות, אני פונה פה ומבקש את עזרת הפורום ובית הספר.
אשמח לתשובות בהקדם, כיוון שאני בסופ"ש הקרוב (4-5-6 לחודש ספטמבר) יורד לאילת, ומעוניין כבר לרכוש את הציוד.

בתודה,
גלעד טיב

שלום גלעד,

כל המוצרים, מחירים והמידע זמינים באתר החנות: https://www.apneashop.com

אנחנו לא משווקים מוצרים "לא ממש טובים", וחלק גדול ממגוון הסנפירים שלנו נמצא בטווח המחירים שציינת (בתוספת שנורקל ומסיכה) Cool

הייתי מתחיל עם סנפירי פיברגלס; https://www.apneashop.com/fins-and-monofins/freediving/bi-fins/fiberglass

נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה בנוגע למוצרים; לפרטים נוספים, אנא צור קשר באמצעות טופס יצירת הקשר בחנות: https://www.apneashop.com/contacts

בית הספר לצלילה חופשית ומרכז אימונים

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל בקר באתר המפרסם פרופיל פייסבוק

Sbs
חבר בקהילה

חבר בקהילה

הודעהפורסם: ראשון, 12 אוק', 2014 21:11    נושא ההודעה: ללא סימלון  הגב עם ציטוט

אני קניתי מהאתר לידר פינס פיבר שהגיעו לי לא מזמן ואני ממליץ על הסנפיר שלדעתי מתעלה על סנפירי פלסטיק שמוכרים בארץ במחירים יקרים ממנו (730 עם משלוח)
ואני חושב שיש שם דיל גם עם מסכה ושנורקל שלהם . אני צולל עם סט מארס טנה והוא מצויין

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל

FrankJScott
חבר בקהילה

חבר בקהילה

הודעהפורסם: לפני 4 ימים בשעה 7:08 pm    נושא ההודעה: ללא סימלון Great Business Trust Planning Site הגב עם ציטוט

For the lady inquiring about trustco online, banks winter haven, us bank corporate trust, trust account online, the best us banks, first trust bank loan, first federal savings account, close banks, top fdic insured banks, banks that handle trust accounts, I highly recommend this he has a good point about business wealth management details or trust account interest rates, us owned banks, best rated national banks, banks rated by customer service, digital bank account usa, big financial companies, best national bank for checking account, us bank loan login, trust bank loan, a financial institution, which is worth considering with this my response on business portfolio investment site not to mention texas bank loans, commercial banking products, first financial bank online, top national banks in usa, first financial bank online banking, list of banks in san antonio tx, investment banks in usa, top banks in us, money in my account now, financial services san antonio, bearing in mind this read more for Business Asset Investment blog which is also great. Also, have a look at this sources tell me on business portfolio investment url on top of savings bank login, us bank portal, usb bank account, best rated banks in the us, biggest online banks, first federal bank credit card, about investment banking, united bank reviews, trust bank statement, trustco checking account, alongside all this cool business trust investment advice bearing in mind best rated banks in usa, first national bank mortgage reviews, electronic banking services, us bank jacksonville fl, new savings bank, how you can help about and don't forget banks in orlando florida usa, different type of banks, trust interest, high interest trust account, security bank business account, for good measure. Check more @ Top Rated Custom Printing Service Sydney Site 17fe118

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל

FrankJScott
חבר בקהילה

חבר בקהילה

הודעהפורסם: אתמול בשעה 10:56 pm    נושא ההודעה: ללא סימלון Top Rated AI Stock Analysis Platform Info הגב עם ציטוט

For the people inquiring about ai stock investment app, stocks with ai, ai chart prediction, ai forecast stock, stock analysis service, stock analysis platform, artificial investment, ai tools for stock trading, best apps to predict stocks, ai companies listed on stock market, I highly recommend this read this post here on AI stock picking platform tips or danelfin reviews, best app for stock forecast, ai for predicting stocks, new ai companies stock, best website for us stock analysis, new ai companies to invest in, ai stock recommendation, open ai stock ticker, free stock reports, stock financial analysis, alongside all this funny post about AI stock trading platform url as well as openai buy stock, best stock investment tools, ai online trading, best investment research apps, stock market and ai, stock analysis online free, best website for stock recommendation, best trading app for technical analysis, best stock information sites, ai stocks us, which is worth considering with this the original source for AI stock analysis platform link which is also great. Also, have a look at this resources for AI stock investing platform forum together with stock investing help, ai stock plays, stocks for ai companies, ai stock forecast, day trade ai, stock analysis online free, website for stock analysis, ai intelligence stocks, best website for stock analysis, up and coming ai stocks, not forgetting sites such as this this post about AI stock picking platform info on top of free stock analysis, stock market analytics tools, leading ai stocks, stock investing help, stock market analysis tools, next page about as well as free stock market advice, best free stock forecast website, trading prediction software, trading on the market, stock prediction tools, for good measure. Check more @ High Rated AI Stock Picking Platform Tips e98c23f

חזרה למעלה

שלח הודעה פרטית שלח דואל

הצג הודעות בנושא זה מלפני:   

התחבר
שם משתמש:    סיסמה:      חבר אותי אוטומטית בכל ביקור         שכחתי את סיסמתי  לחץ כאן להרשמה

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה

APNEA
[email protected]
קורס צלילה חופשית
ציוד צלילה חופשית

אימון צלילה חופשית  |  ציוד צלילה חופשית  |  צלילה באילת  |  Freediving Fins  |  Monofins  |  Carbon Fins  |  Freediving Course

דיג בצלילה חופשית  |  סנפירים  |  חליפת צלילה  |  מחשב צלילה  |  משחקי צלילה

מבקרים בדף זה: | מפת האתר | אינדקס מילים

COPYRIGHT © 2006 - APNEA

השימוש באתר זה מהווה הסכמה לתנאי תקנון השימוש באתר