|
מחבר |
הודעה |
swift95
חבר בקהילה
|
פורסם: שישי, 26 מרץ, 2010 17:25 נושא ההודעה: בוגי צלילה למתקדמים |
|
|
לאחר כשלוש שנים של צלילות, נסיון עם סוגים שונים של מצופי סימון (מתנפחים וכדומה), בניתי את הבוגי המדהים הזה:
-רוחב ואורך של הבוגי עומד על 56 ס"מ על 86 ס"מ (לא גדול מידי ולא קטן מידיי).
-בסיס של קלקר עבה שמעליו ומתחתיו שכבת פח דקה על פני כל הבוגי לעמידות בכל מצב ים ואופציות ללא סוף להתקנת תוספות נוספות, בחלק התחתון חיבור וו לתליית שחילר/רובה בזמן מנוחה.
-מסביב לבוגי מחובר מצוף נקניקייה צהוב שנראה למרחק ומשמש גם למניעת רעשים בפגיעה בסלעים.
-דגל ממקל חכה שנפתח עד לגובה של 163 ס"מ , הדגל גדול 43* 41 ונראה למרחק רב, חיבור וניתוק בקלות.
-חוט 30 מ' לבן עמיד לחיבור לרובה צלילה או למשקולת/עוגן קטן.
-4 תושבות מוגבהות לשני רובי צלילה, למניעת שריטות על הרובים + סגירת גומי עבה לאבטחת הבוגי.
-קופסא עמידה בשמש עם אבטחת שתי גומיות עבות למקרי התהפכות (קיבולת של פנס מיני ווגה+ציוד נוסף) הקופסה עם 4 חורים קטנים לריקון מים עודפים.
ציפוי בוגי עליון ירוק עשוי מסלוטייפ חבלה עמיד במים מלוחים.
הבוגי עבר שתי צלילות נסיון לבדיקת ציפה והתהפכות בגלים ונמצא חזק מאוד(שום פריט לא נפל ממנו).
מכיוון שבניתי 2 בוגי צלילה אז אני מציע את הדגם הזה למכירה במחיר 450ש"ח (גמיש לרציניים) או החלפה ברובה 60-75 ס"מ לחפירות מחברה טובה.
0544903223 או במסרים
העלתי רק תמונה אחת בגלל שאני לא מצאתי אופציה ליותר מתמונה אחת. מי שרוצה תמונות ברזולוציה גבוהה שישלח לי מייל ל [email protected] ואני ישלח בשמחה.
אל תשכחו שזה אחד הפריטים החשובים ביותר לאבטחת הצולל במים!!!
_________________ אוהב ים
תיאור: |
תמונה מהצד, דגל גבוה מאוד שנראה למרחק רב, מוט עשוי מחכת דייג וגמיש מאוד |
|
משקל: |
45.92
KB |
צפיות: |
847 |
|
תיאור: |
|