|
|
מחבר |
הודעה |
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שלישי, 11 ספט', 2007 8:35 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דין
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
פורסם: ראשון, 16 ספט', 2007 19:24 נושא ההודעה: |
|
|
רשמים ראשונים:
חמישי בבוקר, חוף ה- Nelson Village בטאבה, טבילה ראשונה.
דן הזהיר אותי שזה הולך להיות קשה - וכך היה.
ניסיון ראשון - בתור התחלה - בקושי הצלחתי להחזיק את עצמי עם הראש מעל המים כדי לסדר את המסיכה והשנורקל. מזמן לא בלעתי כ"כ הרבה מים...
אחרי שסיימתי עם סידור המסיכה והשנורקל - הגיע החלק שבו ניסיתי להזיז את עצמי, וזה לא היה פשוט בכלל. בקושי התקדמתי, בעיקר כי לא עשיתי את התנועה עם כל הגוף כמו שצריך, ניסיתי לשנרקל עם המונופין במקום לצלול - והבנתי די מהר שלא זה הייעוד שלו.
אחרי כ-7 דקות בתוך הניסיון הראשון, יצאתי מהמים וחזרתי לסנפירים הרגילים. הרגליים הרגו אותי.
ניסיון שני - נכנסתי למים באיזור שבו לקרקעית מדרון תלול, כך שאחרי התרחקות של מטרים ספורים מקו המים העומק כבר היה בין 10-15 מטר. לאחר כמה נשימות הכנה - ברווז קטן, 3-4 תנועות (כמו שצריך, עם זרימה מהכתפיים עד הרגליים) ואני ב-12 מטר !! זה מעולם לא היה קל יותר! עכשיו כשכבר הייתי למטה, ולמרבה הפלא נותר די הרבה אוויר, ניסיתי קצת תנועה אופקית, "קצת" שדי מהר הפך ל"הרבה" - לתחושה של המהירות מדביקה את המסיכה לפנים קשה למצוא תחליף... לסיום וידאתי שאין אף אחד מעליי, ובכל הכח עליתי הכי מהר שיכולתי, מה שהעיף אותי עם יותר מחצי גוף מחוץ למים
וכך זה נמשך - באותו היום וביומיים שלאחר מכן, כשמעבר להנאה הממכרת - לא נותר אחד בחוף שלא יודע מי אתה
עד שיפותחו התמונות מהמצלמה התת מימית - תמונה פנורמית של החוף (צולם עם מכשיר Sony Ericsson):
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
פורסם: ראשון, 16 ספט', 2007 19:34 נושא ההודעה: |
|
|
ohadh כתב: | רשמים ראשונים:
חמישי בבוקר, חוף ה- Nelson Village בטאבה, טבילה ראשונה.
דן הזהיר אותי שזה הולך להיות קשה - וכך היה.
ניסיון ראשון - בתור התחלה - בקושי הצלחתי להחזיק את עצמי עם הראש מעל המים כדי לסדר את המסיכה והשנורקל. מזמן לא בלעתי כ"כ הרבה מים...
אחרי שסיימתי עם סידור המסיכה והשנורקל - הגיע החלק שבו ניסיתי להזיז את עצמי, וזה לא היה פשוט בכלל. בקושי התקדמתי, בעיקר כי לא עשיתי את התנועה עם כל הגוף כמו שצריך, ניסיתי לשנרקל עם המונופין במקום לצלול - והבנתי די מהר שלא זה הייעוד שלו.
אחרי כ-7 דקות בתוך הניסיון הראשון, יצאתי מהמים וחזרתי לסנפירים הרגילים. הרגליים הרגו אותי.
ניסיון שני - נכנסתי למים באיזור שבו לקרקעית מדרון תלול, כך שאחרי התרחקות של מטרים ספורים מקו המים העומק כבר היה בין 10-15 מטר. לאחר כמה נשימות הכנה - ברווז קטן, 3-4 תנועות (כמו שצריך, עם זרימה מהכתפיים עד הרגליים) ואני ב-12 מטר !! זה מעולם לא היה קל יותר! עכשיו כשכבר הייתי למטה, ולמרבה הפלא נותר די הרבה אוויר, ניסיתי קצת תנועה אופקית, "קצת" שדי מהר הפך ל"הרבה" - לתחושה של המהירות מדביקה את המסיכה לפנים קשה למצוא תחליף... לסיום וידאתי שאין אף אחד מעליי, ובכל הכח עליתי הכי מהר שיכולתי, מה שהעיף אותי עם יותר מחצי גוף מחוץ למים
וכך זה נמשך - באותו היום וביומיים שלאחר מכן, כשמעבר להנאה הממכרת - לא נותר אחד בחוף שלא יודע מי אתה
עד שיפותחו התמונות מהמצלמה התת מימית - תמונה פנורמית של החוף (צולם עם מכשיר Sony Ericsson):
|
גדול!
תגובות של אנשים די מצחיקות עם ציוד צלילה חופשית בכלל...
מחכים לתמונות.
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
ohadh
עוזר מדריך AIDA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה
|
|
|