|
מחבר |
הודעה |
מני אוסי
חבר בקהילה
|
פורסם: חמישי, 10 פבר', 2011 20:21 נושא ההודעה: לוקוסים אדומים שמנמנים לחריימה של שבת |
|
|
ובכן ידידיי היקרים,
6:30 בריף האהוב,ראות בינונית,עומק כ16 מטר,משכיב מארבים על החארף. המרלין כרגע מושבת אז אני צולל עם הGEKO 110 שנתן לי כפיר היקר ממצולות . מאחר ומעולם לא יריתי ברובה הנ"ל,העדפתי לחפש לי מטרות נוחות בכדי לבדוק את דיוקו של הרובה,צידודו וכוליי. ובכן חיפשתי מטרות נוחות והן הגיעו די מהר...להקה של חדדים בגדלים של כ400-800 גרם מסתובבים סביבי הלוך ושוב עד שאני מתביית על אחד היפים...משחרר ירייה ובום הדג על המונו. יפה ,בהמשך עוד להקת חדדים בסדר גודל דומה לאזורי והחברה מתחילים להתרוצץ סביבי... ושוב,כמו מקודם, אחד מהם עולה איתי למעלה שמייח וטוב לב,מבסוט מביצועיו של הרובה,עולה על הקייאק וחותר לנקודה אחרת עם חארף יפה שאני מכיר הייטב כשדגחי המטרה הם הפילגיים . משכיב מארבים כשעתיים אך הפילגים בוששו לבוא ,שממה ושיממון...רק מלא מדוזות בגדלים בהמתיים (בכל פעם שעליתי למעלה ממארב הייתי צריך לבדוק טוב טוב שאני לא נתקל בהן... ) מחליט שמיציתי,עולה לקייאק ועובר לסלע קרוב. העומק כ14 מטר ואני מרחף לי מעל הריף להנאתי כשלפתע אני מזהה אדום יפה במנוסה איטית לכיוון המערה. ירייה טובה למרכז הגוף והוא מתפטל ומתאבד על כל סלע שנמצא סביבו ומתחפר באחד הנקיקים לפני שאני מס.....יא ראבאק,לך תוציא אותו משם עכשיו אינני מושצה ...וגם לא עודדה ...ואין לי הרבה נסיון עם אדומים ש"נתקעים" לך בתוך נקיקים.. אבל זכור לי טריק שאברי הגדול לימד אותי בזמנו:"גורם ההפתעה" שיכול לעזור במצבים כאלו. אכן,לאחר כמה ירידות ועליות,הצלחתי להפתיע את הבחור ולמשוך אותו החוצה דרך פתח אחר של אותו נקיק .
בהמשך,אני משכיב מארב על הסלע,1:30 דקה עברה,נאדא...מביט ימינה,נאדא...מביט שמאלה,נאדא...מביט לחזית ורואה את אחד המחזות היפים שראיתי בים: אדום ענקי,מלווה ב4 שומרי ראשו (דבקים שחורים קטנים,2 למעלה ו2 למטה) עם גב שחור ונחיריים של חמור (יצא חרוז חחח),סנפירי צד בגודל כף ידו של ילד בן 4...והוא נע לו בנון שלאנט בלתי נסבל לכיווני משהתקרב אלי לכדי כ3 מטרים,האצבע מדגדגת את ההדק ו...בום ירייה לכיוון הראש...הוא נפל שדוד על החול . לא מאמין למראה עיני...ציפיתי כאן למאבק מטורף שאולי יסתיים בזה שהלך החץ אבל,כלום,ירייה מושלמת. ככל שאני מתקרב אליו,אני מבין שהוא באמת גדול,אוחז בו ועולה איתו למעלה.לוקח לי כמה דקות להתאושש ולהבין מה שקרה כאן,מעלה אותו לקייאק ומחליט שזה די והותר להיום. אני מודה לאלוהים על הדגים היפים,עולה לקייאק וחותר לחוף.
לצערי אין סירטון,המצלמה בתיקון ויש מצב שלא אראה אותה יותר העליתי כאן תמונות שצילם אותי אדם נחמד שהיה בחוף ושלח לי את התמונות במייל,מקווה שנהנתם מהדו"ח ותהנו מהתמונות,שיהיה לכולם סופ"ש מקסים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: חמישי, 10 פבר', 2011 20:21 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|