פורסם: חמישי, 24 פבר', 2011 10:46 נושא ההודעה: צעיר נהרג בתאונת צלילה באילת
גבר בן 30 ממרכז הארץ, איבד את הכרתו במהלך עליה אל פני המים במהלך צלילה חופשית. הנסיונות להחיותו כשלו, ובבית החולים נאלצו לקבוע את מותו.
אתמול בצהריים, הבחינו עוברי אורח באזור המרינה שבאילת בצולל שצף על פני המים. כשראו שהוא מחוסר הכרה, משו אותו אל החוף והזעיקו צוות רפואי.
צוות טיפול נמרץ שהגיע למקום ביצע בצעיר פעולות החייאה ופינה אותו לבית החולים יוספטל בעיר. בבית החולים נמשכו מאמצי ההחייאה, אבל בסופו של דבר נאלץ הצוות הרפואי לקבוע את מותו.
מבדיקה ראשונית של האירוע עולה כי הצולל היה לבדו. ככל הנראה איבד את ההכרה כשהיה בדרכו אל פני המים.
עידכונים בהמשך.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה