שלום שרית
נתקלתי בבעיה זהה לשלך. עדין אין לי פיתרון, רק מחפש. פשוט קראתי את התאור שלך וראיתי בדיוק את המצב שלי.
ברגע שאני מוריד את המסכה (או רק ממלא אותה במים) אני מרגיש מי באף, נלחץ כי מרגיש שנושם את המים ובסוף פשוט קופץ מהמים החוצה.
גם לי הציעו לנסות ולשנורקל... עוד לא יצאה לי. כל הקבוד לך על הנחישות.
דרך נוספת היא לסגור את האף עם האצבעות (לכמה שניות... כדי להירגע) ואז לנסות ולהמשיך.
אני די קרוב להפסיק את הקורס אבל אחרי שראיתי את הרצון ונחישות שלך אמשיך בכל זאת (כבר על זה - תודה) ולא אוותר.
אופציה נוספת שהציאו לי היא לקחת שעור פרטי, מדריך צמוד, אחד על אחד. בסופו של דבר אני מאמין שזה רק תרגול... לעשות את זה 100 פעם וזה יצליח.
הי קוסטא
אל תוותר על הקורס אני מציעה לך מאד מאד להתאמן אני מתאמנת אפילו סתם ככה בבית
סותמת את האף ונושמת מהפה גם בלי להיכנס למים
שתדע שבפורום נענע10-פורום צלילה עודדו אותי מאד מאד הציעו לי לא להתאמן בכלל בבית
לא באמבטייה ולא עם שנורקל אמרו לי ללכת לשיעור עם המדריך ולצלול עם כל הציוד ושתדע לך אני הצלחתי לעשות את זה אני צוללת בלי מסיכה הכי חשוב שתרגע ותתאמן בבית על הפרדת נשימה וזה אומר לעשות תרגילים כמו: לסתום את האף ולנשום מהפה אחר כך לסגור את הפה ולנשום מהאף אחר כך לנסות לנשום מהפה ולשים יד קרוב לאף ולהרגיש אם אתה לוקח אויר גם מהפה ואם כן אז שוב תסגור את האף ותנשום מהפה אל תתיאש כי לפעמים זה גם בעיה פסיכולוגית כשנכנסים למים הראש מתחיל לעבוד ואתה חושב שאין לך אויר אבל כשתקח את הווסת לפה כשתגיע לבריכה או לים קודם כל תתאמן מחוץ למים תנשום רק מהפה ולאט לאט תכניס את הפנים למים כשהאף קצת במים תתרכז ותנשום מהפה ואתה תראה שזה יצליח כי לי זה הצליח אז גם לך זה יצליח. אני מקווה שתחזור ותספר על תוצאות ואני מקווה שנתראה בצלילות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה