|
מחבר |
הודעה |
omri1232
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שני, 28 מרץ, 2011 14:21 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
יונתן
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
omri1232
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
dudi.arviv
חבר בקהילה
דירוג איכות להודעה זו 10.00 (מתוך 10) ע"י 1 מדרגים. | | |
|
פורסם: שני, 28 מרץ, 2011 21:14 נושא ההודעה: |
|
|
omri1232 כתב: | אני לא חלש ואני לא אומר את זה כי אני מתבייש, גם אבא שלי שהוא אדם חזק הרבה יותר ממני לא הצליח לדרוך אותו עד הסוף משום שהדריכה מאוד כואבת בבטן, לאחר כל יום של צלילות יש לי שריטות רציניות על איזור הבטן.... יכול להיות באמת שצורת הדריכה שאני משתמש בה אינה נכונה, דרך אגב, יש לי חבר בודי בילדר ונתתי לו לנסות לדרוך וגן הוא לא הצליח לדרוך... |
זה לא עניין של חלש או חזק (לרוב)
העניין הוא טכניקה נכונה, ומדבריך גם אינך משתמש בפד דריכה ודורך על הגוף עצמו.
מה שאני מציע לך זה לקנות פד דריכה חיצוני במידה ואתה לא משתמש בחליפה עם פד ובכל אופן הטכניקה על "רגל אחת" היא כזאת:
1. קח את ידך החלשה ואחוז בידית האחיזה עם מעט הטיה של הרובה לכיוון היד החזקה על מנת שתוכל להגיע לתחילת הגומיה (איזור הוישבון)
2. לאחר שאחזת בגומיה דחוף עם היד החלשה את ידית האחיזה לכיוון בית החזה (או לצורך העניין לפד החיצוני שנמצא על חגורת המשקולות) עד אשר הוא נשאר צמוד בצורה איתנה שלא מחליקה ממנו.
3. מתח את הגומיה הקרובה לעבר החריץ הראשון, תנוח ולאחר המנוחה לחריץ השני הרחוק ומה שנותר לך הוא להמשיך במנוחה קצרה ולמשוך את השניה.
במידה ואתה מתקשה למשוך אותה ב"מכה" נסה לאחוז כל יד בצד אחר שלה ולמשוך כל צד בנפרד בסדר של משיכה מימין, משמאל, ימין, שמאל... עד שתגיע לחריץ - יש כאלו שיותר נוח להם בצורה הזאת.
כמובן לא לדרוך מחוץ למים - את הסכנות שבפליטת חץ אין צורך לפרט אני מניח (ואל תבנה על בית ההדקים שיחזיק את החץ ולא יפלוט אמין ככל שיהיה).
שיהיה בהצלחה.
דודי
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
omri1232
חבר בקהילה
|
פורסם: שלישי, 29 מרץ, 2011 17:13 נושא ההודעה: |
|
|
dudi.arviv כתב: | omri1232 כתב: | אני לא חלש ואני לא אומר את זה כי אני מתבייש, גם אבא שלי שהוא אדם חזק הרבה יותר ממני לא הצליח לדרוך אותו עד הסוף משום שהדריכה מאוד כואבת בבטן, לאחר כל יום של צלילות יש לי שריטות רציניות על איזור הבטן.... יכול להיות באמת שצורת הדריכה שאני משתמש בה אינה נכונה, דרך אגב, יש לי חבר בודי בילדר ונתתי לו לנסות לדרוך וגן הוא לא הצליח לדרוך... |
זה לא עניין של חלש או חזק (לרוב)
העניין הוא טכניקה נכונה, ומדבריך גם אינך משתמש בפד דריכה ודורך על הגוף עצמו.
מה שאני מציע לך זה לקנות פד דריכה חיצוני במידה ואתה לא משתמש בחליפה עם פד ובכל אופן הטכניקה על "רגל אחת" היא כזאת:
1. קח את ידך החלשה ואחוז בידית האחיזה עם מעט הטיה של הרובה לכיוון היד החזקה על מנת שתוכל להגיע לתחילת הגומיה (איזור הוישבון)
2. לאחר שאחזת בגומיה דחוף עם היד החלשה את ידית האחיזה לכיוון בית החזה (או לצורך העניין לפד החיצוני שנמצא על חגורת המשקולות) עד אשר הוא נשאר צמוד בצורה איתנה שלא מחליקה ממנו.
3. מתח את הגומיה הקרובה לעבר החריץ הראשון, תנוח ולאחר המנוחה לחריץ השני הרחוק ומה שנותר לך הוא להמשיך במנוחה קצרה ולמשוך את השניה.
במידה ואתה מתקשה למשוך אותה ב"מכה" נסה לאחוז כל יד בצד אחר שלה ולמשוך כל צד בנפרד בסדר של משיכה מימין, משמאל, ימין, שמאל... עד שתגיע לחריץ - יש כאלו שיותר נוח להם בצורה הזאת.
כמובן לא לדרוך מחוץ למים - את הסכנות שבפליטת חץ אין צורך לפרט אני מניח (ואל תבנה על בית ההדקים שיחזיק את החץ ולא יפלוט אמין ככל שיהיה).
שיהיה בהצלחה.
דודי | תודה רבה עזרת לי מאוד...!
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|