פורסם: חמישי, 05 מאי, 2011 19:48 נושא ההודעה: צולל מתחיל ויש לי שאלה
שלום.. השאלה בטח תשמע מצחיקה אבל זה מה יש
אני צולל מתחיל, היום תפסתי פעם ראשונה דגים, תפסתי שלושה שהשניים הראשונים ברחו לי..
האמת שרק הראשון ברח את השני עזבתי כי הוא היה ממש קטן.
בכל מקרה, הייתי בטוח שברגע שהדג משופד הוא מת במקום, אז אחריי שהוצאתי את הראשון מהחץ לא החזקתי מספיק חזק והוא ברח..
כשהוצאתי את השלישי פשוט השארתי אותו על החץ והוצאתי אותו ממנו רק מחוץ למים.
פשוט פחדתי שיברח לי או משהו
קיצור השאלה שלי היא איך הדרך הנכונה להסתדר עם הדגים אחריי שתופסים אותם?
כי חשבתי על זה והדג פשוט לא רוצה למות, אז אם אני מוציא אותו מהחץ ושם בשחילר הוא פשוט ימשיך לחיות, אומנם הוא לא יכול לברוח לשום מקום אבל זה בוודאי יציק באיזשהו שלב.
אז... מה עושים?
פורסם: חמישי, 05 מאי, 2011 20:15 נושא ההודעה: Re: צולל מתחיל ויש לי שאלה
shaiadi כתב:
שלום.. השאלה בטח תשמע מצחיקה אבל זה מה יש
אני צולל מתחיל, היום תפסתי פעם ראשונה דגים, תפסתי שלושה שהשניים הראשונים ברחו לי..
האמת שרק הראשון ברח את השני עזבתי כי הוא היה ממש קטן.
בכל מקרה, הייתי בטוח שברגע שהדג משופד הוא מת במקום, אז אחריי שהוצאתי את הראשון מהחץ לא החזקתי מספיק חזק והוא ברח..
כשהוצאתי את השלישי פשוט השארתי אותו על החץ והוצאתי אותו ממנו רק מחוץ למים.
פשוט פחדתי שיברח לי או משהו
קיצור השאלה שלי היא איך הדרך הנכונה להסתדר עם הדגים אחריי שתופסים אותם?
כי חשבתי על זה והדג פשוט לא רוצה למות, אז אם אני מוציא אותו מהחץ ושם בשחילר הוא פשוט ימשיך לחיות, אומנם הוא לא יכול לברוח לשום מקום אבל זה בוודאי יציק באיזשהו שלב.
אז... מה עושים?
אם לא פגעת בו במקום אסטרטגי שגרם לשיתוקו המיידי (שזה עדיף וכך גורם מינימום סבל)
אז האופציה המתבקשת היא סכין צלילה מאיזור הזימים לראש או בקודקוד של הראש למען יסבול פחות.
לגבי האחיזה שלהם מחוץ לחץ ועד השחילר תדאג לאחוז אותו בצורה איתנה או דרך הזימים (כמובן עם כפפות) או מעט מאחורייהם בלחיצה ובדר"כ זה לא נותן להם יותר מידי משחק.
פורסם: שבת, 07 מאי, 2011 12:34 נושא ההודעה: Re: צולל מתחיל ויש לי שאלה
dudi.arviv כתב:
אם לא פגעת בו במקום אסטרטגי שגרם לשיתוקו המיידי (שזה עדיף וכך גורם מינימום סבל)
אז האופציה המתבקשת היא סכין צלילה מאיזור הזימים לראש או בקודקוד של הראש למען יסבול פחות.
לגבי האחיזה שלהם מחוץ לחץ ועד השחילר תדאג לאחוז אותו בצורה איתנה או דרך הזימים (כמובן עם כפפות) או מעט מאחורייהם בלחיצה ובדר"כ זה לא נותן להם יותר מידי משחק.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה