פורסם: שני, 15 אוג', 2011 21:37 נושא ההודעה: שיא מקומי חדש (לקבוצת גיל)
ביום חמישי שעבר בבריכה שבקיבוץ גליל ים קבע גור שיא מקומי של מטר אחד בסגנון no limits.
גור (הבן שלי - בן שלוש) העמיק בעזרת דחיפת היד של אביו לקרקעית הבריכה, שם הוא הרים דיסקית מתכת שזרק קודם הצלילה, וחזר אל פני המים בעזרת כח הציפה של המצופים שלזרועותיו.
גור אמר שהיתה צלילה ממש קלה והוא אפילו לא היה צריך להשוות לחצים.
האמת היא שהדיסקית נפלה לו מהיד בטעות וכשאמרתי לו בצחוק "למה שלא תצלול להביא אותה?", הוא פשוט ננעל על הרעיון וביקש ממני לדחוף אותו למטה...בפעם הראשונה שניסיתי הפסקתי אחרי שניה כי הייתי צריך להשקיע כח מסוים כדי להשקיע ילד עם מצופים. עכשיו לדחוף בכח ילד בן 3 מתחת לפני המים - ועוד הילד שלך - זה נוגד כל אינסטינקט אבהי קיים...אם זאת, להפתעתי, הילד ממש התרגז עליי: "למה שחררת?! עוד לא תפסתי את הדיסקית!"
אז בפעם השניה אזרתי אומץ ודחפתי אותו עד למטה ומייד שחררתי...אתם יכולים לדמיין את התגובה שלו - הגיע לדיסקית אבל לא הספיק להרים אותה
בסופו של דבר הייתי צריך להשאיר אותו צמוד לקרקעית שניות ארוכות כי הדיסקית דקה וקשה לתפוס אותה כשהיא צמודה לקרקעית...והוא כל פעם יצא עם הדיסקית כמו צולל עם פתק העומק וביקש שוב!
אך...הנחת הנחת.
_________________ When the breath is unsteady, the mind is unsteady. when the breath is steady the mind is steady. therefore retain the breath
עודד, אהבתי!!! אולי תוריד ממנו מצוף אחד (רק כשהוא לידך ונתמך בך) או שאל תנפח אותו עד הסוף. בקיצור - גמילה אטית . תתיחס למצופים כמו גלגלי עזר. לרב הילדים יש את השלב שהם מפחדים לשים את הפנים במים. אם הוא בישק לצלול - הוא עבר את השלב.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה