פורסם: שלישי, 13 ספט', 2011 19:44 נושא ההודעה: גביע הים התיכון הרביעי
החודש מועברות ביוון שתי תחרויות! האחת - גביע הים התיכון הרביעי, והשניה - אליפות עולם של AIDA ליחידים. והינה הגיעו הדיווחים ראשונים מהתחרות הראשונה.
לעומת הדיווחים של שליחינו הישראלים לפני ימים אחדים על תנאי ים מושלמים - היום הים לא חייך לצוללים. סדר הצלילות היה מהרדוד אל העמוק. כל הצוללים, עם המספרים הקטנים יחסית ביצעו את צלילותיהם בהתחלה - וכשהגיע תורם של החבר'ה העמוקים, עלתה הרוח, התחילו גלים. סירה שהייתה במקום כדי לשמור על דברים יבשים פשוט טבעה...על פי הדיווחים.
ולמרות זאת, הינה ההשגים מהיומיים הראשונים. לפניכם כמה מהשיאים הלאומיים של היום, וכמו שאתם רואים ביניהם שני שיאים ישראלים! גאווה!
Lubomir Stefanoff (Bul) 51m CWT
Shlomi Goldstein (Israel) 67m FIM
Christina Kuemmel (DEN) 52m FIM
Eran Gilead (Israel) 56m CNF
Brigitte Banegas (France) 51m CNF
Sergio Martinez Alvarez (GER) 81m CWT
Mike Board (UK) 77m FIM
Anna Von Boetticher (GER) 70m CWT
Jarmilla Slovencikova (CZE) 75m FIM
Alena Zabloudilova(CZE) 54m CNF
נאחל בהצלחה לכולם ובעיקר לבנינו בהמשך ימי התחרויות ונמתין לעוד דיווחים.
שימו לב לוידאו הזה! כל המי ומי של עולם הצלילה החופשית שנמצא בקלמטה שביוון כרגע, "נתפס" בעדשת המצלמה של שלומי, ונושא ברכת "מזל טוב" לזוג אלון ובטי
. אתם שואלים למה שלומי? כי הוא ושאר החבר'ה לא יהיו בארץ בזמן חתונתו של אלון - אז הינה ברכה של כמעט כוווולם.
איזה קטע, באוגוסט ירדתי לאילת וראיתי צוללים בחוף המגדלור. שחיתי אליהם וביקשתי להצתרף. הייתי אחרי התקררות ולא הייתי בטוח שאוכל לצלול ואכן כך היה אז הודתי להם ויצאתי.
מסתבר שהם היו שלומי ומקס...פדיחה
הייתי צריך לבקש חתימה
_________________ When the breath is unsteady, the mind is unsteady. when the breath is steady the mind is steady. therefore retain the breath
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה