|
|
מחבר |
הודעה |
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: ראשון, 18 מרץ, 2007 8:04 נושא ההודעה: חליפות צלילה |
|
|
שלחתי שלשום בקשה להצעות מחיר למספר חליפות מתוצרת Elios Sub האיטלקית -
חברה עם נסיון של 20 שנים בתחום תפירת החליפות לצלילה, החברה משתמשת אך ורק בחומרים מעולים, ופועלת כל הזמן בתחום המחקר והפיתוח של שיטות הדבקה ותפירה וחומרים חדשים לחליפות שלה.
לקטלוג שלהם
אני לא אפרט על כל החליפות, אבל ביקשתי הצעות מחיר על מספר רב של חליפות ממספר רב של חומרים, לדוגמא:
החליפה הפשוטה ביותר (לצלילה חופשית ספורטיבית), תפורה לפי מידה כמובן, (3 ממ, אופן סל בפנים, ניילון בחוץ, תפרים שחורים - בשני חלקים, מכנס גבוה וג'קט עם כובע), חליפה שמיוצרת ונמכרת בארצנו במחירים שבין 1100 - 1250 ש"ח, עולה אצלם 117 יורו - 667 שקלים ! (לנאופרן עם צפיפות בועות קטנה, לצפיפות גבוהה - שעמידה יותר בצלילות עומק 150 יורו - 855 ש"ח - עדיין לא מתקרב למחיר של חליפות שלא תפורות לפי מידה בארץ !)
חליפה לדייג בצלילה חופשית עם הסוואה, (5 ממ, אופן סל בפנים, ניילון בחוץ, תפרים שחורים, פאדים לרובה ומפרקים - בשני חלקים, מכנס גבוה וג'קט עם כובע), תפורה לפי מידה, 140 יורו - 798 ש"ח !
בשביל החליפה המשובחת ביותר, מהחומרים הנוחים והעמידים ביותר, ניאופרן Yamamoto ו ציפוי Superstretch Antitear (שהחברה טוענת שפשוט לא תצליחו לקרוע) תאלצו להיפרד מ 190 יורו - 1083 שקלים חדשים בלבד.
החברה מתחייבת לסיים את ייצור החליפה ,תוך 25 ימים מיום התשלום (כנראה שיש להם רשימת המתנה ), המשלוח לארץ (עד הבית) יעלה 70 יורו - 399 שקלים, אם מספר אנשים מתארגנים ומחליטים לקנות, זה פשוט משתלם !
כדי לקחת מידות בשביל החליפה, החברה העלתה לאתר שלה מדריך עם סירטוני ווידאו שמדגים בדיוק איך למדוד כל חלק בגוף.
לחצו כאן למדריך - גללו למטה כדי לראות את המידות.
אז אם מישהו שוקל לקנות חליפה...
דן.
נ.ב
אני מוכרח לציין שאני לא נציג של החברה, אין לי שום קשרים עסקיים איתה, ואין ברשותי חליפה של החברה - עם זאת יש לי חברים רבים שיש להם חליפות של החברה והם מאד מרוצים מהן ! והחברה בעלת מוניטין כייצרנית מעולה של חליפות לצלילה חופשית בכל העולם.
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך ראשון, 25 מרץ, 2007 20:02, סך-הכל נערך פעם אחת
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: ראשון, 18 מרץ, 2007 8:04 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
dakar
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
אבידג
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
אבידג
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
dakar
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
אבידג
חבר בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה
|
|
|