פורסם: שלישי, 07 פבר', 2012 18:43 נושא ההודעה: בהול עזרה בשיחרור רובה צלילה מהמכס עקב טמטום
שלום!
לאחרונה קניתי רובה צלילה מספרד.כולל משלוח של DHL וכשהגיע למכס נתבקשתי משום מה להנפיק רשיון נשק!!
פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה...
כנראה "נפלתי" על פקיד מכס חדש כי הוא לא ידע איך לסווג את הרובה צלילה אז סיווג אותו תחת "כלי נשק" לאור המצב אני צריך עכשיו רשיון נשק!!
לאחר ויכוחים ובירורים..ביקש ממני למצוא אחד שעשה כמוני יבוא והכניס רובה מסוג זה או אחר לארץ ולבקש ממנו מס' הזמנה או מספר משלוח כדי שיוכל לסווג אותו תחת ציוד דייג
פה נכנסת העזרה של כל מי שיכול לעזור אני מוכן לשלם
רק בשביל מספר משלוח או מספר הזמנה שבוצעה ועברה את המכס והרובה נכנס לארץ
פורסם: רביעי, 08 פבר', 2012 9:45 נושא ההודעה: Re: בהול עזרה בשיחרור רובה צלילה מהמכס עקב טמטום
uniqu כתב:
שלום!
לאחרונה קניתי רובה צלילה מספרד.כולל משלוח של DHL וכשהגיע למכס נתבקשתי משום מה להנפיק רשיון נשק!!
פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה...
כנראה "נפלתי" על פקיד מכס חדש כי הוא לא ידע איך לסווג את הרובה צלילה אז סיווג אותו תחת "כלי נשק" לאור המצב אני צריך עכשיו רשיון נשק!!
לאחר ויכוחים ובירורים..ביקש ממני למצוא אחד שעשה כמוני יבוא והכניס רובה מסוג זה או אחר לארץ ולבקש ממנו מס' הזמנה או מספר משלוח כדי שיוכל לסווג אותו תחת ציוד דייג
פה נכנסת העזרה של כל מי שיכול לעזור אני מוכן לשלם
רק בשביל מספר משלוח או מספר הזמנה שבוצעה ועברה את המכס והרובה נכנס לארץ
אשמח לכל עזרה מסוג כלשהו
ניסית להציג רשיון דיג?
שם מצויין שהרישיון הוא לדיג עם רובה.
פורסם: ראשון, 19 פבר', 2012 9:46 נושא ההודעה: Re: תודה למי שניסה לעזור לי... הסתדרתי
uniqu כתב:
הוצאתירשיון יבוא ספיציפית לרובה עצמו
הכל עבר בשלום קצת כאב ראש וטלפונים
אתה בטח מתכוון ל "רשומון" יבוא.
זה מוזר - רק בתי עסק נדרשים לספק רשומון, כשאדם פרטי מבצע הזמנה מחו"ל - הוא צריך להגיש רק את חשבון העסקה... מדהים חוסר האחידות והשוני מפקיד לפקיד ומסניף דואר\מכס אחד לשני...
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה