פורסם: שני, 15 אוק', 2012 0:03 נושא ההודעה: חדש בפורום,שאלה לגבי קניית מוצרים בחו"ל ומכס
שלום לכולם
הודעה ראשונה שלי בפורום, אני מתעניין בהזמנת ציוד צלילה מהאינטרנט מהאתר
SUBPROF.COM (ספרד)
בגדול יש לי ידע וצללתי הרבה בעבר אבל הזנחתי את זה עקב חוסר בשותפים, וכרגע אני מעוניין לחזור לתחום (דייג בצלילה חופשית)
עשיתי בדיקת מחירים של הציוד (אני צריך הכול !) ובאתר שציינתי יש את כל הציוד הדרוש,ובמחירים הרבה יותר זולים מהארץ.
הכנתי לי רשימה שכוללת
רובה Mares Phantom Speed 75
מסיכה Mares LiquidSkin X-VU
שנורקל Mares DUAL
סנפירים BEUCHAT MUNDIAL COMPETITION
חליפה BEUCHAT MUNDIAL EQUIPE 5MM
גרביים וכפפות של Mares Smooth
ועוד כמה דברים קטנים כמו חוט לרולר של הרובה, חגורה (בלי משקולות) וחץ נוסף ספייר,
בקיצור כל החבילה יצא לי 600 אירו כולל משלוח (המחירים למשלוח זולים טיפה מהמחירים באתר)
ועכשיו השאלה הכי חשובה !
מישהו יודע בוודאות מה המיסוי שצריך לשלם על המוצרים הנ"ל ?
למישהו יש ניסיון עם החנות הנ"ל ?
תודה מראש
אבי
חבילה בשווי 50$ בטווח זמנים מסויים (אני חושב פעם בכמה חודשים) מותר להכניס, יותר מזה יש מכס + כל מיני תעריפים מוזרים ועמלות מומצאות שהופכים את הקניה ללא כדאית.
חיילים יכולים להכניס לארץ חבילות יותר יקרות.
עם זאת, לפי טרכטנברג התקרה (שהיתה 50$) אמורה לעלות, שינוי שאמור להתרחש בינואר, אם בכלל.
המידע זמין באתר של רשות הנמלים ושווה לקרא אותו. בכל מקרה, אם תהיה קבלה של מעל 50 דולר צפה פגיעה.
השאלה כמה יחגגו על החבילה
גם בחנות יחגגו,אבל יכול להיות שעדיין יהיה יותר משתלם להזמין מחו"ל,
אם היה לי מישהו בספרד שיכול להביא את החבילה אז זה יוצא בסביבות 2000 ש"ח כל הדיל הזה.
פורסם: שני, 15 אוק', 2012 9:31 נושא ההודעה:
ספלופוד כתב:
...לפי טרכטנברג התקרה (שהיתה 50$) אמורה לעלות, שינוי שאמור להתרחש בינואר, אם בכלל. המידע זמין באתר של רשות הנמלים ושווה לקרא אותו. בכל מקרה, אם תהיה קבלה של מעל 50 דולר צפה פגיעה.
תאמין לי שבדקתי כבר בכל החנויות,אין בכלל מה להשוות
באתר SUBPROF עשיתי "עגלת קניות" ויוצא הרבה יותר זול מכל אתר אחר בארץ,וגם בחרתי מוצרים יותר יקרים מהחבילת ציוד,כמו רובה יותר חדש עם גלגלת,מסיכה שעולה כפול,וחליפה וסנפירים של בושט.
באמת שזה מיותר ואין מה להשוות,גם אני מעדיף לשלם אקטסרה ולקנות בארץ ויהיה לי "אבא ואמא"
אבל יש גבול ל"אקסטרה" הזה
פורסם: שלישי, 16 אוק', 2012 14:37 נושא ההודעה:
avi_33 כתב:
תאמין לי שבדקתי כבר בכל החנויות,אין בכלל מה להשוות
באתר SUBPROF עשיתי "עגלת קניות" ויוצא הרבה יותר זול מכל אתר אחר בארץ,וגם בחרתי מוצרים יותר יקרים מהחבילת ציוד,כמו רובה יותר חדש עם גלגלת,מסיכה שעולה כפול,וחליפה וסנפירים של בושט.
באמת שזה מיותר ואין מה להשוות,גם אני מעדיף לשלם אקטסרה ולקנות בארץ ויהיה לי "אבא ואמא"
אבל יש גבול ל"אקסטרה" הזה
שמע, מתמטיקה זה דווקא אחד הצדדים החזקים שלי
לפי החישוב שלי (+ הערכת מחירי שילוח ומיסים) - אתה טועה.
האמת שעשיתי את החישוב לקניות בחו"ל וחישבתי את המע"מ 17% וכמובן כולל המשלוח
גם עשיתי שני משלוחים שלא יעבור את ה325$ על מנת לא לשלם מכס,אלא רק מע"מ.
אני יכול לפרט בדיוק כולל מחירים אבל אין כבר טעם,
בכל מקרה מבחינה כלכלית משתלם להזמין מחו"ל אבל זה יכול להיות כאב ראש,כרגע ירדתי מזה.
בינתיים אני צולל עם הציוד הישן אז לא כזה לחוץ לי
ד"א, אין איזה הנחות של סוף עונה על ציוד צלילה בחנויות ?
תודה מראש על התשובות
דירוג איכות להודעה זו 0.00 (מתוך 10) ע"י 0 מדרגים.
פורסם: שני, 03 אוג', 2015 14:05 נושא ההודעה: המלצה
יש הרבה חברות עמילות מכס שיכולים לחשב ולטפל לכם בכל תחום שילוח בינלאומי, לא משנה אם זה ייבוא או ייצוא, סוכני המכס מייצגים אתכם מול רשות המכס ועושים לכם את החיים קלים יותר. אני מכיר לא מעט אנשים שנעזרו בשירותים האלה, חסך להם הרבה זמן. תחשוב על זה עמילי המכס סה"כ עוברים הכשרה שמיועדת לעשות את תפקידם בצורה נאמנה וכך כל הצדדים מרוצים
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה