פורסם: שלישי, 09 אפר', 2013 4:20 נושא ההודעה: מחפש המלצות על קורסי צלילה חופשית בתאילנד
אני נוחת בחודש יוני בתאילנד ומעוניין לבצע קורס צלילה חופשית.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר בתי ספר/מועדונים טובים? כרגע הלו"ז שלי לטיול די פתוח, לכן אין הגבלה על אי או איזור מסוים נכון לעכשיו. השיקולים הם כמובן איכות ההדרכה והקורס, ומחיר.
בנוסף - עד כמה זה קריטי לבצע את הקורס בבית ספר שמוכר ע"י AIDA העולמית?
פורסם: רביעי, 10 אפר', 2013 13:43 נושא ההודעה: Re: מחפש המלצות על קורסי צלילה חופשית בתאילנד
gilboamit כתב:
אני נוחת בחודש יוני בתאילנד ומעוניין לבצע קורס צלילה חופשית.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר בתי ספר/מועדונים טובים? כרגע הלו"ז שלי לטיול די פתוח, לכן אין הגבלה על אי או איזור מסוים נכון לעכשיו. השיקולים הם כמובן איכות ההדרכה והקורס, ומחיר.
בנוסף - עד כמה זה קריטי לבצע את הקורס בבית ספר שמוכר ע"י AIDA העולמית?
בברכה,
עמית
היי עמית וברוך הבא,
חיפוש קצר בפורום יביא אותך לתשובות לשאלתך
לחץ כאן לחיפוש בפורום.
פורסם: חמישי, 11 אפר', 2013 11:36 נושא ההודעה: Re: מחפש המלצות על קורסי צלילה חופשית בתאילנד
gilboamit כתב:
דן שלום,
המידע שיש בפורום הוא מ2010... קיוויתי למידע יותר עדכני.
היי עמית,
אני מבין. העברתי את הודעתך לפורום "דלפק הצלילה" שהינו פתוח לכל הגולשים וקידמנו את הודעתך גם בדף הפייסבוק שלנו. בתקווה שמישהו יוכל לספק מידע עדכני יותר מניסיונו.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה