פורסם: שני, 21 יול', 2014 20:06 נושא ההודעה: דילמה! SEATEC SANKE 90 או SEATEC GEKO 90?!?!
מתלבט מה לקנות מביניהם.
צולל באזור שובר גלים או ריפים קרובים לחוף 4-5 מטר לפעמים חפירות ולפעמים מארבים.
שניהם מעולים.
למיטב הבנתי הGEKO חזק יותר ומסיבי יותר אך יחד עם זאת גם כבד יותר עם טווח ארוך יותר.
הSNAKE קליל יותר קצת פחות מסיבי עם טווח קצר יותר.
השתמשתי ברובה בושט מידה 75 בעבר ואני מרגיש שחסר לי כוח בירי וטווח הירי, השתחררו לי המון פעמים דגים בגדלים יפים ואחת ההחלטות שגרמה לי לקנות רובה חזק יותר היא שהשתחרר לי מהחץ לוקוס לבן במשקל להערכתי לפחות 4 וחצי קילו אם לא יותר כי החץ לא ננעץ עד הסוף (אני בטוח שהוא חי והוא עוד יפול לי בידיים )
תודה מראש לעונים
דירוג איכות להודעה זו 10.00 (מתוך 10) ע"י 1 מדרגים.
פורסם: שישי, 25 יול', 2014 1:52 נושא ההודעה: Re: דילמה! SEATEC SANKE 90 או SEATEC GEKO 90?!?!
אוריאל כתב:
מתלבט מה לקנות מביניהם.
צולל באזור שובר גלים או ריפים קרובים לחוף 4-5 מטר לפעמים חפירות ולפעמים מארבים.
שניהם מעולים.
למיטב הבנתי הGEKO חזק יותר ומסיבי יותר אך יחד עם זאת גם כבד יותר עם טווח ארוך יותר.
הSNAKE קליל יותר קצת פחות מסיבי עם טווח קצר יותר.
השתמשתי ברובה בושט מידה 75 בעבר ואני מרגיש שחסר לי כוח בירי וטווח הירי, השתחררו לי המון פעמים דגים בגדלים יפים ואחת ההחלטות שגרמה לי לקנות רובה חזק יותר היא שהשתחרר לי מהחץ לוקוס לבן במשקל להערכתי לפחות 4 וחצי קילו אם לא יותר כי החץ לא ננעץ עד הסוף (אני בטוח שהוא חי והוא עוד יפול לי בידיים )
תודה מראש לעונים
הי אוריאל, לדעתי אינך צריך רובה חדש, בעומקים של 4-5 ה75בושאט יספיק. אני התחלתי בעומקים דומים לאלו שאתה מתאר ועם רובה גומיות בושט 75 ס"מ תפסתי אדומים יפים, פלמודים, אינטיאסים. לגבי המקרה שתיארת עם הלוקוס הלבן, מה מצב הבושט שלך? אולי צריך להחליף גומיה? אולי החץ קצת עקום? במיוחד עם לוקוסים לבנים יש לך את כל הזמן שבעולם לכוון בדיוק לנקודה שמשתקת, כך שכל שאתה צריך זה סטאפ נכון וירייה מדוייקת.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה