פורסם: ראשון, 04 ינו', 2015 9:07 נושא ההודעה: שאלה | אחסון חליפת Open Cell בבית
היי,
לאחרונה רכשתי חליפת Open Cell לצלילה חופשית, ואמרו לי בחנות שלאחר השימוש הראשון עליי לאחסן אותה הפוכה - כשה OpenCell בחוץ, וזה על מנת שהOpen Cell לא יידבק לעצמו.
השאלה שלי היא - האם אני יכול לקפל אותה כשהיא במצב הזה ולשים אותה בארון? או שלא מומלץ בכלל לאפשר מצב שהOpenCell נוגע בעצמו? וחייב לפרוס אותה או לתלות אותה איפשהו?
אני בעיקרון מאחסן אותה בבית כל פעם לתקופות של שבוע-שבועיים עד הצלילה הבאה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואיך אתם מאחסנים את חליפת הצלילה שלכם.
תודה מראש ושבוע טוב.
פורסם: ראשון, 04 ינו', 2015 13:15 נושא ההודעה: Re: שאלה | אחסון חליפת Open Cell בבית
ITAC כתב:
היי,
לאחרונה רכשתי חליפת Open Cell לצלילה חופשית, ואמרו לי בחנות שלאחר השימוש הראשון עליי לאחסן אותה הפוכה - כשה OpenCell בחוץ, וזה על מנת שהOpen Cell לא יידבק לעצמו.
השאלה שלי היא - האם אני יכול לקפל אותה כשהיא במצב הזה ולשים אותה בארון? או שלא מומלץ בכלל לאפשר מצב שהOpenCell נוגע בעצמו? וחייב לפרוס אותה או לתלות אותה איפשהו?
אני בעיקרון מאחסן אותה בבית כל פעם לתקופות של שבוע-שבועיים עד הצלילה הבאה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואיך אתם מאחסנים את חליפת הצלילה שלכם.
תודה מראש ושבוע טוב.
מומלץ להמנע מקיפול חוזר (באותו מקום), אחרת הניאופרן באיזור של הקיפול יחלש ויקרוס.
באופן אישי, אני מייבש את החליפה היטב עם האופן סל בחוץ וכשהיא יבשה לגמרי הופך אותה בחזרה ומגלגל את החליפה לצורך אחסון (כמו שק שינה). אם מדובר באחסון ארוך טווח, לכמה חודשים או יותר, אפשר לפזר מעט טלק על האופן סל על מנת למנוע הדבקות.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להוריד קבצים בפורום זה