|
מה דעתכם על פתיחת פורום בנשא דייג בצלילה חופשית באתר ? |
כדאי |
|
78% |
[ 11 ] |
מיותר |
|
21% |
[ 3 ] |
לא אכפת לי |
|
0% |
[ 0 ] |
|
סך-הכל הצבעות : 14 |
|
מחבר |
הודעה |
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: שלישי, 20 מרץ, 2007 21:39 נושא ההודעה: פורום דייג בצלילה חופשית |
|
|
לאחר זמן מה בו נסגר לצפייה פורום הדייג באתר, הועלה מחדש החומר וסודר למתכונת חדשה.
אנו שמחים להודיע, על פתיחת אגף הדייג מחדש בו תוכלו בראש ובראשונה למצוא את מאגר המידע שיהווה מקור למידע טכני, מאמרים וטיפים לכל נושא הדייג בצלילה חופשית. כמו כן, בקרוב יעלה עוד תת-פורום שייתן לכם הקוראים, מתכונים לתפיסות שלכם! תוכלו לנסות אחד מהמתכונים או אפילו להעלות את אלו שלכם.
וכמובן, בראש הרשימה, יהיה הפורום הכללי של אתר הדייג בו תוכלו לשאול שאלות, לקבל ולענות תשובות ולדבר על כל מה שקשור לדייג בצלילה חופשית.
מטרת הפורום כמטרת שאר האתר, לספק מידע בסיסי ואף מעבר בכל הקשור לדייג בצלילה חופשית, ציוד ועוד ולשתף מידע זה.
בברכת צייד מוצלח!
אגף הדייג - פורום דייג בצלילה חופשית
שלום לכולם.
מספר חברים באתר הציעו לא מכבר שכדאי לפתוח כאן פורומים לדיונים בנושא דייג בצלילה חופשית.
מה דעתכם, כדאי או מיותר ?
אשמח לשמוע את דעתכם.
דן.
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך ראשון, 13 יול', 2008 13:04, סך-הכל נערך 3 פעמים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: שלישי, 20 מרץ, 2007 21:39 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
אמבוש
חבר בקהילה
|
פורסם: שלישי, 20 מרץ, 2007 23:57 נושא ההודעה: |
|
|
מכיוון שלאתר הזה יש לב, נשמה ודברים שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר, אני בטוח שפורום שכזה, יאפשר חשיפה של המון דברים חדשים לחברים ברוח אחרת, ברוח הנתינה והחלוקה.
אני בעד.
כל יום לומדים משהו חדש. אפילו בשיחות עם צולללנים מתחילים, מנקודות מבט שלהם, מחשבות ודברים נוספים, אתה מנתח, חושב, מפנים, ומגלה שלמדת משהו חדש.
אבל כידוע, בכל הנוגע לטכניקות, שיטות ומקומות, אני לא בטוח שאנשים ישמחו לפרסם כאן משה שלמדו בכח שנים של התמדה, נסיון וכשלון עצמיים. אני מציע, אם יורשה לי:
מפגש צוללים חופשיים לדייג באילת, עם תחרויות צלילה, ירי במטרות לפי חלקות קטגוריות עומקים, ומרחקים, מנגלים, אוהלים, סקש"ים, אלכוהול (במידה כמובן), מצב רוח טוב, ואז הסודות גם יזרמו חופשי.
אם יש עוד מעוניינים - אני מצביע ברגלייים - אילת[/b]
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Sela
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
עודד בר
תומך בקהילה
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
|
פורסם: רביעי, 21 מרץ, 2007 9:26 נושא ההודעה: |
|
|
לאחר זמן מה בו נסגר לצפייה פורום הדייג באתר, הועלה מחדש החומר וסודר למתכונת חדשה.
אנו שמחים להודיע, על פתיחת אגף הדייג מחדש בו תוכלו בראש ובראשונה למצוא את מאגר המידע שיהווה מקור למידע טכני, מאמרים וטיפים לכל נושא הדייג בצלילה חופשית. כמו כן, בקרוב יעלה עוד תת-פורום שייתן לכם הקוראים, מתכונים לתפיסות שלכם! תוכלו לנסות אחד מהמתכונים או אפילו להעלות את אלו שלכם.
וכמובן, בראש הרשימה, יהיה הפורום הכללי של אתר הדייג בו תוכלו לשאול שאלות, לקבל ולענות תשובות ולדבר על כל מה שקשור לדייג בצלילה חופשית.
מטרת הפורום כמטרת שאר האתר, לספק מידע בסיסי ואף מעבר בכל הקשור לדייג בצלילה חופשית, ציוד ועוד ולשתף מידע זה.
בברכת צייד מוצלח!
אגף הדייג - פורום דייג בצלילה חופשית
חזרה למעלה
|
|
|
|
|