פורסם: שישי, 23 מרץ, 2007 0:15 נושא ההודעה: סדנת צלילה חופשית בצפון - בהקמה
בחודש הקרוב.
מיקום-בבננה ביץ בגבול הצפון---כמו סיני רק במקום יש מיצרים- ישראלים. עם שירותי חוף מעולים (אופציה לאוהלים או חושות, מים חמים, והעיקר הים הכי מגניב בחוף התיכוני שלנו.
כידוע המיים בצפון צלולים הרבה יותר ( 10-30 מ' ראות)
וכמובן העומק הכחול נגיש . יש שם ק"מ מהחוף קניון שנופל מ-10 מ' ל-30 מ' ויותר.
בצד הצפוני יש שמורת טבע עם המון דגים לאלה שרוצים לשטוף תעיניים או להתאמן על מארבים לעדרים של לוקוסים, בלי רובה כמובן.
דרומה יש ריפים אינסופיים שבהם אפשר לדוג לצלול לצלם ואפילו לעלות על האיים של אכזיב (מותר). בקיצור לעשות לפחות יומיים של "חיים במיים".
אני בכל מיקרה שם אחת לחודש.....
נערך לאחרונה על-ידי אבידג בתאריך שישי, 23 מרץ, 2007 1:07, סך-הכל נערך פעם אחת
פורסם: שישי, 23 מרץ, 2007 1:18 נושא ההודעה:
Apnea Boy כתב:
אני אישית מגיע בכיף...
אשפר לדוג ואז בערב לעשות דגים על האש...
יכול להיות מאד מאד נחמד.
אם אתה מסדר משהו כזה אני בא.
חייב להתוודות-אני מסדר אם הדגש לא יהיה על דייג. זתומרת צריך קצת דייג בשביל לא להסחף יותר מידי עם הרוחניות וכל זה (ראה תמיקרה של אמבוש ועודד שרק צללו בלי לדוג )
אבל הדגש הוא על צלילה ים וחברה טובה.
אני אישית מגיע בכיף...
יכול להיות מאד מאד נחמד.
חייב להתוודות-אני מסדר אם הדגש לא יהיה על דייג. זתומרת צריך קצת דייג בשביל לא להסחף יותר מידי עם הרוחניות וכל זה (ראה תמיקרה של אמבוש ועודד שרק צללו בלי לדוג )
אני אישית מגיע בכיף...
יכול להיות מאד מאד נחמד.
פורסם: שישי, 23 מרץ, 2007 11:07 נושא ההודעה:
יש לי סדנאות כל הדרך עד לסוף אפריל...
הסופ"ש היחיד שיש לי פנוי באפריל כרגע הוא ה 21 -22, שזה בדיוק אחרי פסח לא ?
מתאים לכולם ?
אם כן אפשר להתחיל לבנות תוכנית
אני לא מכיר את האיזור והאתרים,
אז אני חושב שאנדריי יצטרך לשמש לנו כמדריך
אפשר לעשות סדנא עם דגש על רגיעה, הרפיה והכנה למים בכלל, אם אילן יגיע, הוא יוכל לתת לכולנו קצת טיפים על פורמטיקה (למי שלא מכיר אותו, הבחור פרפקציוניסט ) אבל שיהיה יותר באווירה של הפנינג.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה