אני מהראשון באפריל עד הראשון במאי פנוי לצלול כל יום מצידי. אני גם מתכנן לעשות את זה.
עודד אם בא לך לצלול מתישהו ואין לך בן זוג, מילה שלי- אין מצב שאני אגיד לא.
שוב, אחרי הראשון באפריל
גם אני לא מסרב להצעות בפרט אם אני אתחיל להוציא סוף סוף דגים
משמעותיים.054-7555337
מה זאת אומרת משמעותיים?
התכוונת "כאשר תתחיל להוציא דגים."
ושים לב לSELA הבחור מוכן להתחייב רק בראשון לאפריל - אז תסיק מסקנות.....
חח
עלית עליי ועל המזימות הזדוניות שלי לקבוע עם אנשים ולהבריז רק לשם הבדיחה של האחד באפריל.
יאללה שיגיע כבר הראשון באפריל, נסיים עם המבחן המצ'וקמק הזה ואז אני אחזור לחיי חופש, צלילות, בטלה ושתייה מרובה.
אני מהראשון באפריל עד הראשון במאי פנוי לצלול כל יום מצידי. אני גם מתכנן לעשות את זה.
עודד אם בא לך לצלול מתישהו ואין לך בן זוג, מילה שלי- אין מצב שאני אגיד לא.
שוב, אחרי הראשון באפריל
גם אני לא מסרב להצעות בפרט אם אני אתחיל להוציא סוף סוף דגים
משמעותיים.054-7555337
מה זאת אומרת משמעותיים?
התכוונת "כאשר תתחיל להוציא דגים."
ושים לב לSELA הבחור מוכן להתחייב רק בראשון לאפריל - אז תסיק מסקנות.....
סרגוס של קילו לא נחשב
חדד 800 גרם גם אני לא מחשיב
אני מדבר על על 3 ומעלה.
חח
עלית עליי ועל המזימות הזדוניות שלי לקבוע עם אנשים ולהבריז רק לשם הבדיחה של האחד באפריל.
יאללה שיגיע כבר הראשון באפריל, נסיים עם המבחן המצ'וקמק הזה ואז אני אחזור לחיי חופש, צלילות, בטלה ושתייה מרובה.
חח
חח
מה זאת אומרת לחזור לחיי חופש? מתי הפסקת?
שמעתי מבאי ביהמ"ש סיפורים.........
אתה רוצה לומר שגם הוא עורך דין?
לא הוא לא......מטעמי.... גם שמו חסוי.......
ועודד, מתי תפסת סרגוס של 1 ק"ג?
ותגיד לי זה לא אתה שרבת איתי פעם בפורום השני לגבי החדד של ה1.2 ק"ג שלי?
חח
מה זאת אומרת לחזור לחיי חופש? מתי הפסקת?
שמעתי מבאי ביהמ"ש סיפורים.........
אתה רוצה לומר שגם הוא עורך דין?
לא הוא לא......מטעמי.... גם שמו חסוי.......
ועודד, מתי תפסת סרגוס של 1 ק"ג?
ותגיד לי זה לא אתה שרבת איתי פעם בפורום השני לגבי החדד של ה1.2 ק"ג שלי?
אני רבתי איתך על חדד?לא.
הסרגוס של קילו ניתפס ברידינג כשסיפרתי על הבורים שלא ניתפסו על החץ.
אני חושב שמוסר ים זה דג עם הרבה כבוד
לא יצא לי לאכול את כל הסוגים,או שיצא ואני לא זוכר,בכל אופן אני עורך מחדש את הטעמים במוחי
אני מחפש בחנויות ואין.לבט,לברק יש לך עוד הצעות?
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה