פורסם: שני, 05 פבר', 2007 17:45 נושא ההודעה: חליפה חדשה !
אני פשוט בר מזל...
היום קיבלתי עוד הצעה שפשוט לא יכלתי לסרב לה
החברה במועדון בו אני מתאמן הציעו לי לנסות חליפה לצלילה חופשית של O.ME.R.
היא בעובי של 5מ"מ והדגם נקרא "Siberia" :
מדדתי, ואחת הרצועות של הלונג ג'ון נקרעה כשהורדתי אותה.. אז הם פשוט זרקו אותו... ונתנו לי את הג'קט ב200 ש"ח - חדש לחלוטין, קצת מקופל, אבל חדש, לא היה במים אף פעם.
אספתי כמובן גם את הלונג ג'ון וחתכתי אותו למכנס גבוה (כמו החליפה הנוכחית שלי - הרצועות לוחצות לי על בית החזה ומפריעות לי לנשום - הייתי חותך אותו למכנס גבוה ממילא).
החליפה עשויה Open Cell בפנים ו Closed Cell בחוץ (כלומר היא חלקה לחלוטין, כמו עור של כלב ים - להידרודינמיקה מושלמת)
אני יוצא לנסות אותה מחר או מחרתיים, אכתוב סיקור מלא אחרי כמה צלילות - אבל היא פשוט מרגישה כאילו דובון איכפת לי ענק מחבק אותך (לא במובן הרע )
פורסם: שלישי, 06 פבר', 2007 8:40 נושא ההודעה:
ים סוף עומד יציב ואיתן על 20 מעלות, 21 במים רדודים אם יש שמש.
אבל כרגע יש מה שנקרא בפי האילתים "דרומיות" - רוחות עזות מדרום וים עצבני שיירק אותך החוצה אם רק תנסה להכנס.
זה נכון אם יש לך חליפה "טבעית", אני נפתרתי משלי לפני 10 חודשים זה שיפר לי מאוד את הזמנים והעומקים אבל דפק לי לחלוטין את העמידות לקור.
שנה שעברה צללתי בשיא החורף עם חליפת סקובה של 5.5 מ"מ, עכשיו עם אותה חליפה בתוספת ווסט+כובע 5.5 מ"מ (ומדובר גם כך על לונג גון+חלק עליון), קצת קר לי ואנחנו עוד לא בשיא הקור.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה