הצטרף: 03 פבר' 2007 הודעות: 131 מיקום: גינת התמנונים, מתחת לפני הים
פורסם: ראשון, 04 פבר', 2007 22:55 נושא ההודעה: במה אתם משתמשים כדי ללבוש את החליפה ?
איך אתם לובשים אותה ואיך אתם מורידים אותה ?
אני סקרן לדעת אם יש כל מיני שיטות
אני משתמש בקונדישינר מעורבב עם מים ביחס של 2:8 (2 קונדישינר, 8 מים).
אני שופך את התערובת לתוך החליפה ומערבב היטב ככה שזה יכגיע לכל מקום, ואז אני שופך קצת על הכתפיים כדי שהחלק העליון יחליק - שם את המכנס, מכניס את שתי הידיים לתוך החלק העליון ואז מושך אותו מעל הראש.
כדי להעביר את הראש דרך הפתח אני מושך בזנב של החליפה, אבל שמעתי שהחליפה יכולה להקרע ככה, מישהו מכיר דרך אחרת ללבוש את החליפה ?
כדי להוריד אותה, אני מקפל את החלק התחתון של החלק העליון למעלה ויוצר שם כיס ואז ממלא אותו במים, תופס את הקצה התחתון של החלק העליון בידיים משולבות ומושך למעלה.
פורסם: ראשון, 04 פבר', 2007 23:00 נושא ההודעה:
גם אני משתמש בקונדישינר, זה הרבה יותר נעים לעור מסבון ושמפו (וזה גם שומר על הלחות של העור ) וזה גם לא עושה בועות מעצבנות - מה שסבון ואל סבון ושמפו עושים.
שמעתי שהאיטלקים ממליצים ללבוש את החליפה עם שמן זית!
הממ, אני לובש את החליפה באותה צורה, אבל במקום למשוך בזנב, אני מושך את החלק הקדמי כלפי מטה.
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה