פורסם: שני, 23 אפר', 2007 19:56 נושא ההודעה: חור בזכרון
אתמול החלטתי לעשות אימון דמיון מודרך...(לפניו עשיתי אימון טבלאות...כנראה זאת הטעות שלי )
ישבתי בגינה בניחותא...נשמתי נשימות סרעפתיות במשך 2:30 דקות...בסופן עצרתי הנשימה והתחלתי ללכת מרחק של עשרים מטר כשאני מנסה לדמיין את מהלך הצלילה....(אגב, עשיתי זאת עם אטמי אזניים..בשביל השקט )...לאחר המרחק אני מתיישב ומדמיין שהגעתי לקרקעית...בוחן את סביבתי...מסתכל על הנוף...ואז חוזר בחזרה את העשרים מטר, בקצב הליכה נמוך מקצב ההלוך..כדי לשמור על הרוגע ולהראות לעצמי שאין לחץ והכל בשליטה.
לאחר 4 סטים של התרגיל החלטתי למשוך קצת יותר גם בהליכה וגם ב"זמן התחתית"..ואז באמצע ההליכה חזרה-שחור! ואני מוצא את עצמי על הרצפה, ואין לי מושג איך הגעתי לשם...או מה קרה...
ההתעלפות הראשונה ובתקווה האחרונה!
פורסם: שלישי, 24 אפר', 2007 19:34 נושא ההודעה: ...
את הלקח שלי למדתי...
אני חושב שהטעות העיקרית הייתה ריבוי התרגילים באותו היום..גם טבלאות וגם דימיון מודרך, ולאו דווקא משיכת הגבולות...(שאגב לא הייתה מוגזמת).
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה