פורסם: רביעי, 02 מאי, 2007 12:05 נושא ההודעה: קובצת אימון בבריכה בירושלים
שלום לכולם, אני שמח להודיע שיש לנו התחלה של קבוצה. אנו מתאמנים כל יום שני בשעות הערב (7- בבריכה באוניברסיטה העברית. כל משרוצה להצתרף מוזמן. מדובר באימונים של דינמי בדר"כ ולפעמים סטטי (כמו השבוע).
הי אביחי,
לא ברור לי איזה אינפורמציה חסרה, מדובר על הבריכה של האוניברסיטה העברית (ירושלים) יש חניה בשפע ... היות ואין מאמן או משהו כזה אנחנו עושים משבראש שלנו, אני מתאמן בצלילה חופשית כ 4 שנים ועושה אימונים קבועים בבריכה כבר יותר משנתיים. המטרה העיקרית כמובן בלהתאמן בקבוצה זה ששומרים אחד על השני. כך מצד אחד אם יש הפתעות יש מי שיעזור ומצד שני גם אז מותר לבדוק את הקצה (בהתראה למי ששומר עליך). לדוגמא לבד אני לא שוחה יותר מ 25 מטר רצוף מתחת למים. לאומת זאת אם יש עוד צוללנים אני מעדיף לעשות סטים של 60 מטר.
הי, כן מה לעשות צריך לשלם לכניסה בבריכות בארץ המחיר תלוי מאד בסטטוס עם אתה סטודנט או בוגר או בן של עובד וכו הכי טוב לדבר עם המשרד של הבריכה. ברגע שיהיו מספיק אנשים קבועים ננסה לארגן משהו קבוצתי. פרטים ליצירת קשר אני אשלח במסר פרטי.
הי אתמול היה עוד אימון נחמד, יואב דימה ואני. עשינו קצת מתיחות שאני אוהב לעשות לפני אימון. ואחרי זה שחיית 2 בריכות כל פעם אם נשימה ל מספר תנועות עולה, כלומר 2 ראשונות נשימה כל 2 תנועות 2 באות נשימה כל 3 וכך הלאה. ולסיום קצת דינמי עם סנפירים. היה מאד נחמד
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה