|
מחבר |
הודעה |
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
פורסם: חמישי, 24 מאי, 2007 16:07 נושא ההודעה: איבוד הכרה במים - סיפור שהיה |
|
|
היי חברים,
להלן ציטוט ממייל שקיבלתי הבוקר מאחד התלמידים שלי שמדגים למה כל כך חשוב לצלול תמיד עם בן זוג.
הוא מבלה לו בנעימים בתאילנד כרגע
אנא קראו בעיון:
ציטוט: | הלכתי לצלול עם כמה חבר'ה מהקורס, חבר'ה רציניים, עשינו צלילות בערך ל-26-30 מטר והכל היה סבבה לגמרי. אבל אל תשאל- רשמתי לעצמי את ההתעלפות הראשונה שלי. צללתי לעשרים ושמונה, הכל היה בסדר זו לא הייתה הצלילה הראשונה שלי לעומק הזה באותו יום, ואיך שהגעתי לקרקעית הרגשתי שמשהו לא בסדר. עליתי למעלה והדבר האחרון שאני זוכר זה שהייתי איזה מטר מתחת לפני המים ואז שאיזה שניים הקיפו אותי וכבר הייתי בלי מסיכה אז הבנתי שהתעלפתי. זה היה בקטנה לגמרי. הוא אמר שיצאתי מהמים לקחתי נשימה אחת ואז התעלפתי לתוך המים. למדתי פה לקח חשוב, אם זה היה קורה לי לבד סביר מאוד להניח שהייתי טובע. והייתי לי בטחון מאוד גדול בצלילות, זאת אומרת שלא היה לי בעיה גם לחשוב אולי לעשות אותם לבד.
זה יכול לקרות בשניות בלי שתדע שזה בא בכלל. |
דן.
נערך לאחרונה על-ידי דן זלגלר בתאריך שישי, 14 ספט', 2007 18:26, סך-הכל נערך 3 פעמים
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
|
פורסם: חמישי, 24 מאי, 2007 16:07 נושא ההודעה: קישורים מומלצים |
|
|
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
Gidi
מדריך AIDA לצלילה חופשית
|
פורסם: חמישי, 24 מאי, 2007 17:35 נושא ההודעה: Re: איבוד הכרה במים - סיפור שהיה |
|
|
דן זלגלר כתב: | היי חברים,
להלן ציטוט ממייל שקיבלתי הבוקר מאחד התלמידים שלי שמדגים למה כל כך חשוב לצלול תמיד עם בן זוג.
הוא מבלה לו בנעימים בתאילנד כרגע
אנא קראו בעיון:
ציטוט: | הלכתי לצלול עם כמה חבר'ה מהקורס, חבר'ה רציניים, עשינו צלילות בערך ל-26-30 מטר והכל היה סבבה לגמרי. אבל אל תשאל- רשמתי לעצמי את ההתעלפות הראשונה שלי. צללתי לעשרים ושמונה, הכל היה בסדר זו לא הייתה הצלילה הראשונה שלי לעומק הזה באותו יום, ואיך שהגעתי לקרקעית הרגשתי שמשהו לא בסדר. עליתי למעלה והדבר האחרון שאני זוכר זה שהייתי איזה מטר מתחת לפני המים ואז שאיזה שניים הקיפו אותי וכבר הייתי בלי מסיכה אז הבנתי שהתעלפתי. זה היה בקטנה לגמרי. הוא אמר שיצאתי מהמים לקחתי נשימה אחת ואז התעלפתי לתוך המים. למדתי פה לקח חשוב, אם זה היה קורה לי לבד סביר מאוד להניח שהייתי טובע. והייתי לי בטחון מאוד גדול בצלילות, זאת אומרת שלא היה לי בעיה גם לחשוב אולי לעשות אותם לבד.
זה יכול לקרות בשניות בלי שתדע שזה בא בכלל. |
דן. |
שירגיש טוב,
ואכן, בן זוג זה דבר חשוב וקריטי.
למזלי, אני מתחיל עכשיו, אבל יש לי חבר שדג בצלילה, אז עכשיו נוכל לצלול ביחד.
דן, אתה יכול להעלות סברה למה זה קרה?
ואם כן, אז מה הדרך למנוע עילפון כזה?
|
|
חזרה למעלה
|
|
|
דן זלגלר
מדריך AIDA בכיר מאמן מדריכים APNEA
|
|