שלום לכולם!
מצד אחד, אני רק התחלתי בלימוד של הצלילה החופשית, מצד שני, כבר יש לי דוגמה מאוד מוחשית לנושא שדימה כותב עליו:
היו לי פחדים כשרכבתי על אופניים (שגם זה התחלתי לא מזמן). פחד ממהירות, פחד בפניות, ירידות, כשעברתי ליד אנשים וכו'. ואז נסענו לאילת ובפעם ראשונה צללתי כמה מטרים ספורים. כבר בבית כששוב עליתי על האופניים והתחלתי לנסוע - להפתעתי ולתדהמתי הרבה - לא הרגשתי שום פחד.
זהו כל הסיפור
וזאת רק התחלה (אני יודעת)
פורסם: שבת, 10 פבר', 2007 15:58 נושא ההודעה:
טוב...זה קצת מביך, וחלק בטח יצחקו עלי, אבל שווה לשתף.
הדבר הכי מוזר והכי בולט שמראה עד כמה הצלילה חודרת להוויה, קרה לי אחרי שעזבתי את הים לתקופת לימודים מאוד ממושכת. באיזשהוא שלב התחלתי לקבל פלאשבקים חזקים מאוד של צלילה באתרי הצלילה האהובים עלי כשהייתי בסיטואציות של "עונג שבת" אפילו כשהן התרחשו באמצע השבוע.
חוץ מיזה עוד דבר בולט וברור:רגישות מוגברת לרעש כמה שעות אחרי צלילה
לא ממש יודע מודע לשינויים נוספים בחיים כי אני בצלילה כבר מאז כיתה ה'.
פורסם: ראשון, 11 פבר', 2007 18:50 נושא ההודעה:
צלילה חופשית מחדדת את החושים שלי ועוזרת לי להגיע לאיזון פנימי.
למדתי להביט אל תוך עצמי כתוצאה מתרגול של צלילה חופשית. למדתי איך להתמזג עם מה שקורה סביבי ולהישאר אני.
דברים אלו הביאו לשינויים רבים מספור בחיי. החל מהרגלי תזונה ועד לשינוי הדרך בה אני רואה את המציאות (כאשליה הגדולה ביותר).
דימה, אימצתי את מה שאמרת בשיחתינו האחרונה על הדבורים ועל הכבוד הגדול שאנו מביאים להן.
פורסם: ראשון, 11 פבר', 2007 19:45 נושא ההודעה: ואי
השפיע לי מאד חזק על החיים (כניראה בגלל שהתחלתי עם זה כבר בגיל 13 )
קודם כל זה באמת משפיע על הרגלי בריאות (לא מעשן -דבר אשר הייתי עושה במידה ולא הייתי צולל חופשי).
יותר מודעות לג'נקפוד אני מאד מנסה שלא לאכול את זה,עוזר ללמוד ביולוגיה כי אתה מתעניין כמעט בהכל בתחום (דיי קשור אחד לשני).
שליטה ומודעות יותר טובה לגוף מאשר אצל חברים שלי.
ריח של פיפי על הגוף אחרי כל צלילה (משהו שאין לחברים שלי)
וזהו עקרונית...בטח יש עוד כמה שפשוט לא עולים במוחי עכשיו.
זה באמת לא קל - לעקוב אחרי השינויים, אחנו פשוט לא זוכרים כל הקשיים שהיו וחושבים שתמיד היה ככה טוב כמו היום (וזה טוב!!!)
לי צלילה חופשית עזרה, באופן פשוט ביותר, ללמוד לשלוט באמוציות שליליות.
אם הייתי נכנס לצלילה אחרי שכעסתי על מישהו , הייתי מקבל כאבי ראש נוראים במים!
מכאן המסקנה: אם תכנסו לצלול באמוציות חיוביות - תראו בעצמכם! (וזה מומלץ לא רק בצלילות)
נערך לאחרונה על-ידי Dima בתאריך חמישי, 15 פבר', 2007 8:49, סך-הכל נערך פעם אחת
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה