פורסם: שלישי, 19 יונ', 2007 8:30 נושא ההודעה:
עודד בר כתב:
לי זה לא נראה כלל
זה לא טיבעי ומאבד פרופורציה
שמע,
אני מסכים לגמרי, אי אפשר לקרוא לזה צלילה חופשית, או ספורט בכלל ואף התאחדות לצלילה חופשית אינה מכירה בסגנון זה כסגנון רשמי של הענף - זה ניסוי היפרבארי מתחת לפני המים - ובכל זאת, זה מדהים !
כל צלילת שיא כזו מדגימה לנו כמה גדול הפוטנציאל האנושי, וכמה מעט ממנו אנו מנצלים.
כמו כן, כל צלילה כזו לעומקים כה גדולים מלמדת אותנו עוד ועוד על התופעות הפיזיולוגיות השונות המתרחשות במהלך צלילה חופשית. הרבה טכניקות בטיחות שמשתמשים בהן היום בכל הסגנונות בצלילה חופשית, פותחו במקור בצלילות עומק מהסוג הזה.
פורסם: רביעי, 11 יול', 2007 19:04 נושא ההודעה: תנחומי
תנחומי למשפחתו של הצולל, אופס!!! הוא עדיין חי.... טוב זה רק עניין של זמן....
אין לי שום דרך להבין מה עובר לצולל חופשי שנהנה מאותו ים כמונו לקום בוקר אחד ולהעלות בדעתו
להיקשר למשקולת שתטביע אותו ל200 מטר עומק ואז לנפח בלון שיחזיר אותו אולי לפני המים....
זה רק מוכיח את האימרה של אלברט אינשטיין:
" יש 2 דברים אינסופיים, היקום, והטמטום האנושי.
לגבי הראשון אני לא בטוח...."
_________________ ""Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music"
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה