פורסם: חמישי, 18 אוק', 2007 2:58 נושא ההודעה: שלום לכולם
שלום לכולם קוראים לי רע כמו חבר ,שם קצת בעיתי לפעמים. אני צולל כבר ארבעה וחצי חודשים יש לי כמה סרטונים שיעזרו לכם להכיר אותי מההתחלה ביו טיוב- rea rozenvaser/rea eilat אני חייב לציין שהם מהחודשיים הראשונים צילום חובבני מקווה שאהבתם
פורסם: חמישי, 18 אוק', 2007 17:50 נושא ההודעה: אוהד
אהלן אוהד המצלמות הם פשוטות יש מצלמה אחת של עד 5 מטר מתחת למים לא נוח לא מומלץ,והשניה עד 10 מטר מתחת למים המחיר שלה 2000 שקל בדיעבד לא יודע אם שווה אבל סרטים יוצאים,ואחלה תמונות,הסירה שאתה רואה בסרטון נמצאת ליד קצאא אם אתה מכיר?
פורסם: חמישי, 18 אוק', 2007 18:42 נושא ההודעה: Re: אוהד
רע כתב:
אהלן אוהד המצלמות הם פשוטות יש מצלמה אחת של עד 5 מטר מתחת למים לא נוח לא מומלץ,והשניה עד 10 מטר מתחת למים המחיר שלה 2000 שקל בדיעבד לא יודע אם שווה אבל סרטים יוצאים,ואחלה תמונות,הסירה שאתה רואה בסרטון נמצאת ליד קצאא אם אתה מכיר?
מכיר. זיהיתי את העמודים בשאר הסרטים רק לא הייתי בטוח שכולם צולמו באותו מקום.
יש לי מארז למצלמה של קנון, עמיד עד 40 מטר, ומחר אני מקווה לצלם ולהעלות סרט של דינאמי עם מונופין בבריכה, stay tuned
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה אתה יכול לצרף קבצים להודעותיך בפורום זה אתה יכול להוריד קבצים בפורום זה